Satılık -sorunsuz- U.S Robotics 9105

Bu forum aracılığı ile almak veya satmak istediğiniz her türlü ilanı verebilirsiniz. Ayrıca iş verenler ya da iş arayanlar bu forumu kullanarak ilan verebilirler.
Not: Bu forumda yazılan ilanlar sadece tarafları ilgilendirir.Türkiye Forum yönetimi bu ilanlardan sorumlu değildir/tutulamaz.
Cevapla
mehmetes
New Friend
New Friend
Mesajlar: 1
Kayıt: 22-06-2009 18:22

Satılık -sorunsuz- U.S Robotics 9105

Mesaj gönderen mehmetes »

Sorunsuzdur, üzerinde çizik vs. yoktur
Kutusuz bir biçimde satılacaktır.
Satma Nedenim : Kablosuz modem kullandığımdan dolayı kablolu modemim tarafımdan satılmaktadır.
FİYAT: 50 TL' dir.

İLETİŞİM: İlgilenenler özel mesaj atarak veya 05375563710 numaradan ulaşabilirler

Özellikleri :

ADSL MODEM,
ROUTER,
GATEWAY,
FİREWALL,
4 ETHERNET PORT,
VPN DESTEĞİ,
DAHİLİ 4 PORT SWİTCH
MODEM STANDARTLARI : G.DMT (G.992.1), G.LİTE, ANSI T1.413
VERİ İLETİŞİM HIZLARI : S=1/2 TEKNOLOJİSİ İLE MAX. 12MBİT VERİ YOLLAMA G.DMT=UPLOAD: 8MBİT / DOWNLOAD: 1MBİT ANSI T1.413=UPLOAD: 8MBİT / DOWNLOAD: 1MBİT
G.LİTE=UPLOAD: 1.5MBİT / DOWNLOAD: 512KBİT * ROUTER ÖZELLİKLERİ : IP (RFC791) V4 , UDP, TCP, AND ICMP NAT/PAT, ARP, STATİK VE DİNAMİK ROUTİNG, DNS RELAY/CLİENT, DNS (PRİMARY & SECONDARY SUPPORT), DHCP CLİENT/SERVER, IGMP PROXY, TCP/IP WİTH RIP V1 AND V2, NETBİOS, UNİVERSAL PLUG AND PLAY (UPNP), IP EXTENSİON, FİREWALL VE GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ : SPI - STATEFUL PACKET INSPECTİON, DENİAL OF SERVİCE,
IP FİLTERİNG, SYSLOG, VPN TRAVERSAL (PASS-THROUGH IPSEC, PPT L2TP),
ŞİFRE KORUMALI KONFİGÜRASYON ERİŞİMİ, DMZ, VİRTUAL SERVER DESTEĞİ, ATM ÖZELLİKLERİ: AAL TİPİ: AAL 5, ATM SERVİS SINIFI: UBR, CBR, NRT-VBR, VİRTUAL CİRCUİT DESTEĞİ: 8 PVC, END-TO-END LOOPBACK: OAM, SERVİS KALİTESİ (QOS) TRAFİK YÖNETİMİ * YÖNETİM ÖZELLİKLERİ : TELNET SERVER, HTTP SERVER, * PORT FORWARDİNG ÖZELLİĞİ SAYESİNDE WEB, MAİL, FTP SERVER GİBİ HİZMETLERİNİZİ KENDİ OFİSİNİZDE BULUNDURABİLİR, DİNAMİK DNS ÖZELLİĞİ İLE DE IP ADRESİNİZ DEĞİŞSE BİLE AYNI DNS ADINI KULLANMAYA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir