Ufolar Adalar'ı kuşattı mı ?

Güncel haberler ve olaylar
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

Ufolar Adalar'ı kuşattı mı ?

Mesaj gönderen Eternity »

ResimSon zamanlarda artan "tanımlanamayan cisim" ihbarlarında Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi kararını verdi...

İki aydır günde 25-30 ufo ihbarı aldıklarını belirten Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Akdoğan, ellerinde çok sayıda fotoğraf ve video kaydı olduğunu söyledi

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Türkiye genelinde son iki aydır günde 25-30 UFO ihbarı aldıklarını açıkladı. UFO'ların şu günlerde en fazla İstanbul Adalar çevresinden görüldüğünü savunan Akdoğan, "Analizlerini yaptık, kurum olarak bunların kesinlikle UFO olduğunu kabul ediyoruz. Artık, 25-30 tane birden yani filolar halinde geziyor görünüyorlar, bu Türkiye için tarihi bir süreçtir" diye konuştu.

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'nde heyecanlı bir atmosfer yaşanıyor. Türkiye'nin dört bir köşesinden bu merkeze UFO ihbarları yağıyor. Merkezin Başkanı Akdoğan, şu sıralar Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'ne İstanbul Adalar bölgesinden birçok UFO filosu ihbarı yapıldığını belirtiyor.

Gelecek hafta ihbarları, video ve fotoğraf kayıtlarını kamuoyuna duyuracaklarını belirten Akdoğan, "Türkiye'de, tarihinde ilk kez 20-30 tane UFO aynı anda gözlemleniyor. Filolar halinde geziyorlar" diye konuşuyor. UFO ihbarlarıyla bazı amatör kamera görüntülerinin de kendilerine ulaştığını belirten Akdoğan şunları söylüyor: "Teknik analizlerini yaptığımızda görüntülerdeki cisimler kesinlikle, uçak, helikopter, uydu, venüs, meteoroloji balonu, ateş topu gibi karşı görüş iddialarına uymuyor. 20-25'li filo halinde gezmeleri de ayrıca bu tezleri çürütüyor. Kurumumuz bunların kesinlikle UFO olduğu konusunda kararını vermiştir."

Akdoğan, UFO ihbarının sık alındığı İstanbul Adalar'la ilgili olarak ise "UFO'lar hareket ederken dünyadaki enerji hatlarını kullanırlar. Adalar üzerinde de manyetik enerji hattı var" diyor.

Milliyet
Kullanıcı avatarı
kingarthur
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1767
Kayıt: 07-02-2005 00:39
Konum: NİŞ@NT@ŞI

Mesaj gönderen kingarthur »

Sanırım UFO olduğu doğru, çünkü o kadar zoom ladım Kütahya Porselen yazısını göremedim :)
Ey Aşk! Üzülerek söylüyorum ki; Bu insanlar seni haketmiyor...

[img]http://img149.imageshack.us/img149/783/163zb.jpg[/img]
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin
Mesajlar: 4055
Kayıt: 24-06-2003 01:15
Konum: Real World

Mesaj gönderen dJ4 »

Dün okuduğum habere göre bilim adamları daha az enerji harcadığı ve daha az çevreye zarar verdiği için ufo şeklinde uçak yapma kararı almışlar var bu işte bu iş :) Bu ufolar çok uzun soluklu bir reklam kampanyası olabilir çünkü var olan uçağı yerini almak kolay iş değil daha önce concorde bu işten başarısız çıktı olur olur olmaz demeyin :shock:
muhalif
New Friend
New Friend
Mesajlar: 6
Kayıt: 23-04-2009 03:06
İletişim:

Mesaj gönderen muhalif »

hani görüntüler nerde?
http://www.muhalifler.com
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir