The Gazette

UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
angelus
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 15
Kayıt: 26-09-2007 19:20
İletişim:

The Gazette

Mesaj gönderen angelus »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
The GazettE, 10 Mart 2002'de Uruha, Reita (eski grupları: Karasu, Ma'die Kussë, L'ie:Chris, and Kar+te=zyAnose), Ruki (eski grupları: Mikoto, Ma'die Kussë, L'ie:Chris, and Kar+te=zyAnose), Aoi (eski Mervilles ve Artia gitaristi), ve ex-batersitleri Yune (şu anki baterist Kai) tarafından kuruldu. Biraz karışık olduğunu ben de biliyorum
2002 Nisan'ında ilk singleları "Wakaremichi", ve iki video kaset çıkardılar. Ağustos ve Eylül boyunca iki single ve bir videokaset daha çıkardılar. O zamanlar Matina adında ikinci bir isim kullanıyorlardı. 2003’ ün başlarında Yune gruptan ayrılmaya karar verdi. Eski Mareydi†Creia üyesi olan Kai onun yerini aldı. 2003 Mart'ında Alice Nine, Kaggra, Miyavi gibi isimleri bünyesinde bulunduran PS Company ile sözleşme imzaladılar.
2003 Mayıs'ında ilk mini albümleri Cockayne Soup’un ardından Hanamuke ile ilk turnelerine çıktılar. Turnenin dışında, grup Hanamuke ile iki parça hazırlamıştır. İkinci turnelerine Vidoll ile çıktılar. O dönem ünlü müzik dergisi Cure kapağında Vidoll ve The GazettE’nin bulunduğu bir ek çıkartmıştır.
30 Mart 2004’ de Madara adlı mini albümlerini çıkartan grubun 25 Ağustos’ ta, 23 Nisan’ da kaydedilmiş olan “Heisei Banka” konser DVD’ leri piyasaya sürüldü. 13 Ekim 2004’ de ilk full albümleri olan “Disorder” piyasaya sürüldü. Ağustos 2005’ de yine bir mini albüm olan “Gama” piyasaya sürüldü. Yıl sonunda da maxi-single olan “Classis” çıktı. İkinci full albümleri “Nil” 8 Şubat 2006’ da çıktı.
The GazettE, Haziran 28-30 2006 tarihleri arasında Asya dışında iki canlı konser verdi. Alman Anime ve Manga Konvansiyonu, AnimagiC’ le birlikte hazırlanan konserler Almanya’ nın Bonn kentinde Beethovenhalle’ de düzenlendi; her konserde 800 civarında seyirciye ulaşılmıştır..
alıntıdır..
bana öm yoluyla ulaşarak istediğiniz bilgiyi alabilirsiniz ;)
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir