internetten bedava konus...

Bu forum aracılığı ile almak veya satmak istediğiniz her türlü ilanı verebilirsiniz. Ayrıca iş verenler ya da iş arayanlar bu forumu kullanarak ilan verebilirler.
Not: Bu forumda yazılan ilanlar sadece tarafları ilgilendirir.Türkiye Forum yönetimi bu ilanlardan sorumlu değildir/tutulamaz.
musti103
New Friend
New Friend

internetten bedava konus...

Mesaj gönderen musti103 »

Tüm dünyada kullanılan VOIP hizmetinden artık bizde yararlanabiliriz. Bunun için öncelikle VOIP nedir sorusuna cevap vermek gerekiyor.

VOIP NEDİR?

VOIP Tüm dünyayı evinizdeki bilgisayarınızla aracılığı ile arayabileceğiniz bir programdır.

Aradığınız kişinin bir bilgisayara sahip olmasına bile gerek yoktur.

Dünyanın bir ucundaki bir akrabanızı veya hemen yanı başınızdaki komşunuzuda arasanız çok yüksek ses kalitesinde görüşme yapabilirsiniz.

Aradığınız bir bilgisayardan arama yaptığınızı bile fark edemez.

En Popüler Avantajları

1)Cihaz avuç içi kadar oldugu için istediginiz yere yanınızda götürebileceksiniz

2)Hayır ben cihazı yanımda taşımak istemiyoum diyorsanız internetin blundugu heryerden bilgisayarınızla ücretsiz görüşebileceksiniz

3)Eger kablosuz internet özelligi olan bir telefonunuz varsa yine istediginiz yerden ücretsiz görüşebileceksiniz

4)Görüşmede inanılmaz ses netligi.

Voip hakkında kısaca bilgi verildikten sonra gelelim sistemin nasıl işlediği. Öncelikle birçok kullanıcı öncelikle internet bağlantısının olması gerekiyor. Voip programları bilgisayarda düzgünce kullanabiliniyor. Ancak ev kullanıcıları veya iş yeri kullanıcıları illa bilgisayardan aramak istemiyor. Bunun için de sistemin işlemesi için yurtdışından bize gelen cihazla evinizdeki veya işyerinizde cihaz sayesinde bilgisayarla uğraşmadan direk cihazı modeme takarak avizeyi kaldırır kaldırmaz aramanızı gerçekleştirebilirsiniz. Bunun içinde şekilde görünen cihazımızı öncelikle modeme takıyoruz bu cihaza ev telefonun bağladıktan sonra avizemizi kaldırarak aramayı gerçekleştiriyoruz. Ayrıca cihazın bağlantısıyla yapılan aramalarda hiçbir ses kesikliği olmuyor. Aklınıza takılan sorular olcaktır. Ben birkaç soruya cevap vermek istiyorum.

Soru 1 : Bu hizmet Telekom faturasına ücret yazarmı?

Cevap: Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değildir.

Soru 2: Bu cihaz garantisi varmı?

Cevap: Evet. Cihazın 2 yıl garantisi vardır.

Soru 3 : Cihaz nasıl temin edebiliriz?

Cevap: Cihazı almak için cep telefonlarımdan bana ulaşabilirsiniz. Biz size cihazı kargo ile yollarız. Cihazın içinde gerekli kurulumları yollucaz ve cihazı aldıktan sonra aklınıza takılan sorularda online cep telefonundan yardım edeceğiz.

CİHAZIN TOPLAM MALİYETİ 250 TL DİR. TÜRKİYEDE BU İŞE YAPAN BİRÇOK KİŞİ VAR 300 DOLAR + KDV SATIŞ YAPIYORLAR. BİZ SİZDEN YÜKSEK BİR FİYAT İSTEMİYORUZ. BU FİYATLARIN YÜKSEK OLMASI CİHAZIN TAMAMEN YURTDIŞINDAN GELİYOR OLMASIDIR.

AYRINTILI OLARAK GÖRÜŞMEK İSTİYORSANIZ CEP TELEFONU NUMARALARIM: 0544 859 77 04 - 0506 555 63 18 İsim : Mustafa Hamamcı