Üniversite öğrencilerine iş ve staj imkanı

Bu forum aracılığı ile almak veya satmak istediğiniz her türlü ilanı verebilirsiniz. Ayrıca iş verenler ya da iş arayanlar bu forumu kullanarak ilan verebilirler.
Not: Bu forumda yazılan ilanlar sadece tarafları ilgilendirir.Türkiye Forum yönetimi bu ilanlardan sorumlu değildir/tutulamaz.
Cevapla
delikimyager
New Friend
New Friend
Mesajlar: 1
Kayıt: 19-11-2008 16:11

Üniversite öğrencilerine iş ve staj imkanı

Mesaj gönderen delikimyager »

Arkadaşlar üniversitelerin ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri ile yüksek lisans öğrencilerine yönelik bir program kapsamında bizlere, fikirlerimizi hayata geçirme olanağı bulacağımız platformlar, eğitim-gelişim fırsatları, özellikle de Avea ile iş ortaklarında iş ve staj gibi kariyer olanakları sunuyor.
“İdeavea”da geleceğin teknolojisini geliştirecek olan bizler, Avea’nın teknoloji platformlarını kullanarak GSM sektöründe geleceğin katma değerli servislerini (SMS, MMS, WAP, GPRS, IVR vb.) tasarlayıp hayata geçirebilecekler. Kendi fikirlerimizi projelendirip bir ürüne dönüştürme fırsatı bulabileceğiz.
“Kampavea”da geleceğin fark yaratacak yöneticileri olmayı hedefleyenlere yönelik, hem sosyal hem de kişisel gelişim fırsatları bulacaklar. Hem de , dört günlük bir kamp süresince iş ve sosyal sorumluluk alanlarındaki vakalar üzerinde ekip olarak yaratıcı çözümler üretecekler, alanlarında uzman kişilerden gelişim odaklı eğitimler alacaklar.
Eğer sizinde hayata geçmeyi bekleyen fikirleriniz varsa www.aveakirmizikusak.com adresine başvuru yapın gercekten cok güzel ve heyecan verici bir deneyim olacağına inanıyorum.(Ayrıca hangi bölümde okuduğunuz önemli değil önemli olan istekli olmanız
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir