Çince Dil Kursu Açıldı - KAGEM - kagemonline.com

Bu forum aracılığı ile almak veya satmak istediğiniz her türlü ilanı verebilirsiniz. Ayrıca iş verenler ya da iş arayanlar bu forumu kullanarak ilan verebilirler.
Not: Bu forumda yazılan ilanlar sadece tarafları ilgilendirir.Türkiye Forum yönetimi bu ilanlardan sorumlu değildir/tutulamaz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
kagem
New Friend
New Friend
Mesajlar: 1
Kayıt: 04-11-2008 21:48

Çince Dil Kursu Açıldı - KAGEM - kagemonline.com

Mesaj gönderen kagem »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ][ resmi görüntülemek için tıklayın ]

KAGEM - Konfuçyüs Araştırma ve Geliştirme Merkezi

ÇİNCE DİL KURSU BAŞLADI, KAYIT İÇİN KAGEM İLE İLETİŞİME GEÇİN...

http://www.kagemonline.com

Konfuçyüs Araştırma ve Geliştirme Merkezi olarak Çin, Çin Kültürü ve Çin Dili hakkındaki konularda, uzman ve tecrübeli kadromuzla size her türlü desteği vermeye hazırız.

Çince Dil Kursu, Çin ile bağlantılı Ticari Danışmanlık ve Türkçe - Çince Tercümanlık Hizmetleriyle birlikte çeşitli seminerlerle uzak doğunun merak edilen Ejder'ini, KAGEM aracılığı ile daha yakından tanıyın.

KAGEM ile Çinceyi, özenle hazırlanmış eğitim programları ve ihtiyacınıza göre belirlenmiş seviyelerden başlayarak uzman eğitimciler eşliğinde, "doğru ve güvenilir" bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bireysel ders grupları haricinde, kurumsal ders grupları oluşturabilir, çalışanlarınızın KAGEM binasında veya kendi iş yerinizde Çince Dil eğitimi almasını sağlayabilirsiniz.

Zengin içerikli seminerlerimizle Çin ve Uzak Doğu kültürü hakkında geniş bilgi edinebilir, Çinlileri daha yakından tanıyarak bireysel veya kurumsal iletişim gücünüzü etkin bir şekilde artırabilirsiniz.

Amacınız dâhilinde, Çin merkezli şirketler ve şirketiniz arasında güçlü ve sağlam ticari bağlantı kurmanız için gereken tüm danışmanlık hizmetlerini KAGEM aracılığıyla alabilir, iş dünyasındaki yerinizi geliştirebilir ve hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Çeşitli dokümanlarınızın, Çince-Türkçe veya Türkçe-Çince tercümesini; hızlı, doğru ve güvenilir bir şekilde elde edebilirsiniz.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Çince Seviye Tespit Sınavı ile Çince dil seviyenizi belgeleyebilir veya şirketinizde çalıştırmayı düşündüğünüz adayların Çince seviyelerini kolayca değerlendirebilirsiniz.

KAGEM
Konfuçyüs Araştırma ve Geliştirme Merkezi


(孔子研究中心)
Adres:

Atatürk Bulvarı No: 88 / 3-4, Alemdaroğlu Pasajı

Kızılay, ANKARA - Posta Kodu: 06440

TÜRKİYE


Telefon : (0312) 418 00 69

Faks : (0312) 425 99 32
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir