PARA KAZANMAK ISTEYENLER BURAYA -income for life-gelir sist.

Bu forum aracılığı ile almak veya satmak istediğiniz her türlü ilanı verebilirsiniz. Ayrıca iş verenler ya da iş arayanlar bu forumu kullanarak ilan verebilirler.
Not: Bu forumda yazılan ilanlar sadece tarafları ilgilendirir.Türkiye Forum yönetimi bu ilanlardan sorumlu değildir/tutulamaz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
turkws
New Friend
New Friend
Mesajlar: 1
Kayıt: 28-05-2008 03:27

PARA KAZANMAK ISTEYENLER BURAYA -income for life-gelir sist.

Mesaj gönderen turkws »

ÖMÜR BOYU GELİR PROGRAMI "INCOME FOR LIFE" NEDİR ?


Network Marketing System (Pazarlama ağı sistemi) ni esas alan, merkezi Amerikada olan "Global Domains International" şirketinin organize ettiği "Income For Lıfe" adını verdikleri "Ömür Boyu Gelir" anlamına gelen para kazandırma sistemidir. Kesinlikle Türkiye de önceden kurulmuş olan "Titan" benzeri bir sadet zinciri organizasyonu değildir. Çünkü ortada satılan bir ürün (.ws uzantılı domain name yani Alan Adı + 100 MB lık alan ve mail hizmeti) mevcuttur.


Her yeni üye kredi kartı ile (istediğiniz zaman kontör yükler gibi para yükleyebileceğiniz , bankanızın sanal kredi kartını kullanmanızı tavsiye ederiz.) aylık 10$ vererek .ws uzantılı bir alan adı almakta ve şirket bu 10$'ın 5$'ını o üyenin 5 kademe üstüne 1 er $ olarak vermektedir. Bu demektir ki sizde 5 kademe altınıza kadar her kademedeki üyelerinizden 1 er $ kazanacaksınız.

Peki bir tahminde bulunarak her yeni üye üzerinden sadece 3 yeni üyenin sisteme katılacağını varsayalım. Aylık ne kadar kazanabilme imkanınızın olabileceğini bakalım..

1.kademe :
Birebir görüşerek sitenizden 3 kişiyi üye yaptınız. Yada hiç kimseyi ikna edemediniz. GDI sizin sitenizi arama motorlarına otomatik olarak kayıt ettiği için bu 3 kişi (belkide daha fazla) internetten sizin sitenize ulaşarak kayıt oldular diyelim.

Üye Sayısı 3 Aylık Geliriniz 3$ oldu

2.kademe :
1.kademede üye olan 3 kişinin her biri üzerinden en az 3 kişi üye olsa

Üye Sayısı 12 Aylık Geliriniz 12$ oldu

3.kademe :
2.kademede üye olan 9 kişinin her biri üzerinden en az 3 kişi üye olsa

Üye Sayısı 39 Aylık Geliriniz 39$ oldu

4.kademe :
3.kademede üye olan 27 kişinin her biri üzerinden en az 3 kişi üye olsa

Üye Sayısı 120 Aylık Geliriniz 120$ oldu

5.kademe :
4.kademede üye olan 81 kişinin her biri üzerinden en az 3 kişi üye olsa

Üye Sayısı 363 Aylık Geliriniz 363$ oldu ( YAKLAŞIK 471YTL )

Aylık 363$ (471YTL) Fena bir gelir sayılmaz değilmi ?



Hemen birde iyimser bir örnek vererek aylık ne kadar kazanabilme imkanınızın olabileceğini anlatalım.

1.kademe :
Birebir görüşerek sitenizden 5 kişiyi üye yaptınız. Yada hiç kimseyi ikna edemediniz. GDI sizin sitenizi arama motorlarına otomatik olarak kayıt ettiği için bu 5 kişi (belkide daha fazla) internetten sizin sitenize ulaşarak kayıt oldular diyelim.

Üye Sayısı 5 Aylık Geliriniz 5$ oldu

2.kademe :
1.kademede üye olan 5 kişinin her biri üzerinden en az 5 kişi üye olsa

Üye Sayısı 30 Aylık Geliriniz 30$ oldu

3.kademe :
2.kademede üye olan 25 kişinin her biri üzerinden en az 5 kişi üye olsa

Üye Sayısı 155 Aylık Geliriniz 155$ oldu

4.kademe :
3.kademede üye olan 125 kişinin her biri üzerinden en az 5 kişi üye olsa

Üye Sayısı 780 Aylık Geliriniz 780$ oldu

5.kademe :
4.kademede üye olan 625 kişinin her biri üzerinden en az 5 kişi üye olsa

Üye Sayısı 3125 Aylık Geliriniz 3905$ oldu ( YAKLAŞIK 5076 YTL )

Aylık 3905$ (5076yTL) bir geliriniz neden olmasın ?

kırın zincirlerinizi artık

kim tutar sizi.




Ödeme şeklini ve zamanını her üye kendisi belirlemektedir. Şirket tarafından yapılan ödeme, üyenin seçimine göre posta çeki ile adresine yada banka hesabına yatırılmaktadır.


Üyeler kayıt olduktan sonra 7 günlük deneme süresi başlamaktadır.Eğer 7 gün boyunca bu şirketin size para kazandırabileceğini ve hayatınızın fırsatı olduğunu düşünmeye devam ederseniz şirket sizden sağlamiş olduğu hizmet karşılığı olarak 10 dolar tahsil ediyor. Eğer 7 gün içerisinde kimseyi bu firmaya ortak edememişseniz ve daha sonra da kimseyi edemeyeceğinizi düşünüyorsanız sorgusuz sualsiz kaydınızı silebiliyor ve firmaya ödeme yapmıyorsunuz.(Size tavsiyemiz istediğiniz zaman iptal edebileceğiniz sanal kredi kartı kullanmanızdır.Çünkü iptal için Amerika da ki şirket telefonunu aramanız gerekmektedir.).Üye kayıt olduktan sonra İngilizce web sayfası otomatikman aktif hale gelmekte ve arama motorlarına kaydedilmek üzere gerekli girişimler şirket tarafından yapılmaktadır. Ayrıca isterseniz sponsorunuz olarak sizin ve sizin sponsoru olacağınız yeni üyelerin Türkçe web sayfalarının yapımında hiçbir karşılık beklemeden yardımcı olabiliriz..

Aşağıda; başka sponsor sayfalarından derlediğimiz ayrıntılı açıklamalara göz atın.



Simdi diyelim ki toplam 5 kisiyi bu sirketle tanistirdiniz,bu kisiler ister 7 günlük sürede isterse 2 ay geçtikten sonra kaydolsunlar ömür boyu sizin organizasyonunuzda 1. sirada gösterilecekler:



Diyelim ki bir kaç arkadasiniza mail attiniz ve onlar da bu firmaya ortak olmaya karar verdiler ancak siz 5 kisi olduktan sonra artik kimseye bu firmadan bahsetmediniz ve sadece 1, siranizdaki 5 kisiden toplam 5 dolar prim kazanmakla yetindiniz. Ancak siki durun kazanciniz bu kadar degil.Size gezegendeki en büyük firsat olarak lanse edilen isten bu kadar az para kazanmaniz mümkün degil.. Arkadaslariniz da 5 er kisiye referans olacaklar:



Ayni sekilde sizin organizasyonunuzdaki herkes 5 er kisiye referans oldugunda organizasyonunuzun büyüklügü katlanarak son hali su sekilde olacaktir:




Sadece 5 kisiye referans olarak toplamda
3905 $
gelir elde ettiniz!

Ve unutmayin bu para size aylik olarak ödenecek!

Hesap ortada! Inanilmaz gibi geliyor ama degil!

Bunu basarmaniz sadece bir kaç ay sürecektir, çünkü sadece 5 kisiye referans olmaniz ilk 5 gün içinde olacaktir.Size tavsiyemiz 5 kisiyle sinirli kalmayip her gün yeni insanlari ortak ederek kazancinizi katlamanizdir. Dikkat ettiyseniz örnegimizde sadece 5 kisiye referans oldugunuzu ve yeni katilan herkesin 5 kisiye referans oldugundan yola çikarak hesaplama yapmistik.Global Domains referans olabileceginiz kisi sayisinda bir sinirlama yapmamaktadir. Binlerce kisiye bizzat referans olabilirsiniz...Geçen zaman içerisinde aylik gelirinizi milyonlarca dolar yapacak olan da bu kisitlamanin olmamasidir...Kendinizde gördügünüz potansiyele göre bizzat ortak yapabileceginiz insanlari ve onlarin yapabilecegi ortak sayisini göz önünde bulundurarak aylik kazancinizi asagidaki hesap makinesini kullanarak hesaplayabilirsiniz.1. kutuya bizzat ortak yapacaginiz kisi sayisini ikinci kutuya da onlarin yapabilecegi kisi sayisini yazip hesaplatin...Sayfayi kapatip bu sayfaya dönerek okumaya devam edebilirsiniz:

Peki paramizi nasil alacagiz?


Kazandiginiz komisyonlar aylik olarak sizin belirleyeceginiz bir yöntemle ödenmektedir. Firmadan ödemeyi paypal hesabiniza yapmasini, posta çekiyle göndermesini, ya da Banka Hesabiniza yatirmasini isteyebilirsiniz. Bizim tavsiyemiz kazancinizi banka hesabinizla almanizdir. Dünyanin her yerindeki bankalara ödeme yapiyorlar ancak ilk ödeme isleminde güvenliginiz açisindan Banka bilgilerinizi yazip fakslayabileceginiz ya da scan edip maille yollayabileceginiz bir formu doldurmaniz gerekiyor. Bu formda hesabinizin bulundugu banka bilgileri ve hesap numaranizi firmaya bildiriyorsunuz.Paranizin yanlis bankaya gönderilmemesi için bu gerekli bir islem ancak sadece bir kez yapiyorsunuz. Bunu her ay paranizi alacaginiz zaman tekrarlamiyorsunuz...

ÖRNEK ÇEK:



Sirkete kaydolurken ödemeyi nasil yapacagimizi seçebiliyorduk, bu seçenekler neler?


Sirkete kaydolurken kisisel bilgilerinizi girip bir tane domain adi seçmenizi istiyorlar.Dikkat bu adimda bütün bilgilerinizi dogru girin.Ayrica kullanici adinizi daha sonra degistiremeyeceginizi unutmayin.Bu adimdan sonra domain isminizi de belirledikten sonra(lütfen baslangiçta sadece 1 adet domain adi ekleyin) devam ederek ödeme seçenekleri sayfasina geliyorsunuz.Burada 10$ lik ücretin 7 gün sonra çekilmesini istediginiz kredi kartinin bilgilerini giriyorsunuz.(Tahsilat 7 gün sonra yapilacaktir yedi günlük deneme süresi sonunda sirketle ortak olmak istemezseniz para ödememek için 7. güne girmeden hesabinizi iptal ettirmelisiniz.) Kredi kartiniz yoksa paypal hesabi kullanarak ödeme yapma seçenegini tercih edebilirsiniz. Ancak Türkiyeden paypal'e banka yoluyla para gönderilemedigi ve yine paypal'e de kredi kartiyla para gönderildigi için simdilik bu özelligi kullanmaniz anlamsiz olur. Paypal'e banka havalesi ile para gönderilebilen bir ülkede yasiyorsaniz bu özelligi tercih edebilirsiniz. Kredi kartiniz yoksa baska bir çözüm de baskasinin kredi kartini kullanmak olabilir. Global Domains sadece kendi adiniza bir kartla ödeme yapacaksiniz diye bir sart kosmuyor.

Kredi kartimin basina bir sey gelir mi?


Bir çok insan internette kredi kartiyla alisveris yapmaktan çekinirler çünkü bilgilerinin kötü niyetli insanlar tarafindan ele geçirilip kartlarinin kullanilacagindan korkarlar ve bu yüzden hiç bir siteye ya da alisveris portalina kredi karti bilgilerini girmezler. Internette böyle bir tehdit tabi ki vardir ve bilgilerinizi asla kimseyle paylasmamalisiniz.Ancak hangi siteler güvenli, hangi siteler güvenli degil bunu anlamak çok basittir.Öncelikle sirket adresini vermeyen web sayfalari büyük olasilikla güvenli degillerdir.Ayrica güvenli bir site 128 bit ssl sifreleme ile korunmustur ve bu site bu sifreleme için sertifika almistir.Microsoft bu siteleri taniyabilelim diye internet explorer'in durum çubuguna böyle bir siteye girdigimiz zaman altin renginde bir kilit isareti gösterilmesini saglamaktadir. Yani güvenli bir siteye girdiginiz zaman sag alt kösede durum çubugunda bir kilit isareti görürsünüz.Bütün bankalarin internet subelerinde bunu görebilirsiniz çünkü 128 bit ssl hackerlardan korunmak için en iyi yoldur ve mevzuatta kredi karti islemleri için internette zorunlu kilinmistir..Global Domains'in websitesinde bu 128 bit ssl sifreleme mevcuttur ve sirket gerekli sertifikaya sahiptir.Bu yüzden Global Domains yüzde yüz güvenilir bir firmadir ve bir online banka subesi kadar siki korunmaktadir... Incelediginiz zaman bunu göreceksiniz ve aklinizda soru isaretleri kalmayacak.Ayrica sanal kart da kullanabilirsiniz.Bu detaylari bankanizdan da ögrenebilirsiniz ve internette alisveris için kartinizin uygun olup olmadigini banka yetkililerine danisabilirsiniz.Güvenliginiz için kilit isaretini göremiyorsaniz hiç bir siteye kredi karti bilgilerinizi girmeyiniz...



Global Domains International uluslararasi standartlara uyan sertifikali ve tamamen güvenilir bir kurulustur..Bu firmaya güvenen milyonlarca insan aylik gelirlerini arttirarak finansal özgürlüklerini saglamaktadirlar..

Bu kadar kolay mi?

Evet, dilediginiz gelire sahip olmanin yolu bu kadar basit ve gördügünüz gibi bu isin hiç bir hilesi yok! Çünkü sistem öyle güzel kurulmus ki hem siz kazaniyorsunuz hem Global Domains hem de isle tanistirdiginiz, referans oldugunuz kisiler..Dünyada insanlara para kazanmalari için bir sans vererek para kazanacaginiz böyle bir is baska hiç bir yerde mevcut degildir..

Neden sadece ilk 5 siradan komisyon kazaniyoruz?


Bütün ortaklar sadece 10 dolar ödemektedirler ve bu 10 dolarin gördügünüz gibi 5 dolari sistem içerisinde diger ortaklara komisyon olarak dagitilmaktadir..Global Domains geriye kalan 5 dolari sistem sunumu ve yerlesik sirket giderleri ve yatiriminin karsiligi kendi kazanci olarak almaktadir..Bu yüzden ilk 6. siranizdan sizin bir altinizdaki kisi komisyon alacaktir.Ancak siki durun ilk milyonunuzu kazanmanizi hizlandiracak bir sürprizi sizinle paylasmak istiyorum

Infinity Bonus:


Global Domains siki çalisan aylik ödemelerini üzenli yapan ortaklarina bir sans sunmaktadir.Bizzat 10 kisiye referans olursaniz ve bu insanlarinda 10 ar kisiye referans olmasini saglarsaniz ekibinizde 5000 kisi oldugu an infinity bonusa hak kazanirsiniz ve artik bir altinizda infinity bonus kazanmis birisine kadar sinirsiz tüm siralarinizdan para kazanirsiniz...Bu demek olur ki 10 20 30. siralarinizdan da 1 er dolar komisyon alacaksiniz...Düzenli bir çalismayla infinity bonusu kazanmaniz 5 ila 6 ay sürecektir...

Acil paraya ihtiyacim var 2 ya da 3 ay bekleyemem ne yapmaliyim?

Her hafta 5 kisi kaydederek bir ikramiye kazaniyorsunuz ve bu ikramiyeler 5 kişi için 100$..Örneğin bir hafta içinde 20 kişi kaydettiğiniz zaman 400$ kazanıyorsunuz ve bu para sadece bonus. Asil kazanciniz bir kaç ay sonra büyüyen ekibiniz sayesinde alacaginiz binlerce dolardir...

Bu isin gerçek olup olmadigini ögrenmeniz için tek yol denemenizdir.Bu da ücretsiz oldugu için baslayip bir kaç gün inceleyebilir ve inanmazsaniz iptal ettirebilirsiniz...Ancak kazancin gerçek olabilecegini düsünüyor ama kendinizin kazanacagina inanamiyorsaniz okumaya devam edin lütfen.

BU YAZIYI TIKLAYARAK BU İŞİ YAPMAKTA OLAN TÜRK VE YABANCI ORTAKLARIN YORUMLARINI OKUYABİLİRSİNİZ.

Kazanmak için ne yapmak gerekiyor?


Internette insanlari bu firmayla tanistirarak ortak olmalarini saglamak ve onlarin da baska ortaklar bulmalarini beklemek... Size bu kadar basit bir isle bu kadar büyük para kazandiracak bir teklif sunan baska bir firma ya da kisi olmus muydu?Dünyanin en kolay isi olan bu isi basaramayan su an yok gibi. Bu isten para kazanamayanlar bu isi yapmayanlardir. Çünkü firma kendi kendisini tanitiyor ve sizlere insanlara haber vermekten baska bir is düsmüyor..Bir püf nokta vermek gerekirse bu ise baslayip 10 ortak kaydeden bir kimse aylik olarak 10 dolar ödeyip 10 dolar prim kazanma hakki elde etmektedir.Yani kazanci da masrafi da birbirine esittir.Bu insan bu durumda bir kaç ay bekledikten sonra görecektir ki kazanci 1000$ i asmis olacaktir.Çünkü bu 10 kisi de baska insanlara referans olacaklardir...

Simdi durup kendinize sunu sorun, ben bu parayi kazanabilir miyim?Eger bu kazanci hak ettiginizi düsünüyorsaniz bu firmayla kendinize bir sans verin.Unutmayin hayatta bu tür sanslar çok fazla karsiniza çikmaz.Bu yaziyi okumak hayatinizi degistirebilir ya da degistirmeyebilir.Önemli olan sizin seçiminizin ne olacagidir.Bundan 3 ay sonra ciddi bir aylik gelire sahip olmus biri olarak yasayabilir ya da yine simdiki durumunuzla aynen yasiyor olabilirsiniz. Bundan 3 ay geriye dönüp bakin, 1 yil geriye bakin, hayatinizi degistirebilecek bir seyler yapmis misiniz?Simdi size sunulan firsati anlamak için bunlari düsünmeniz yeterli çünkü bu ise bugün baslayacak bir çok insan 3 ay sonra istedigi aylik gelire sahip olmus olacak, isteklerini ve ihtiyaçlarini giderebilmek için sikinti çekmeyecek ve yillar içerisinde de büyük servet sahibi olacak.. Kisaca bir çok insan bu gün hayatini iyiye dogru degistirecek..Umariz bu insanlardan birisi de siz olursunuz...

Bu tür firmalar zaten vardi bu isin farki ne?


Multilevel franchising imkani sunan bir çok firma var.Bu firmalarin her birinin degisik kazanç sistemleri mevcut.Ancak genel olarak çogunda bir ürünün satisini yapmak üzere distribütör aglari kurularak müsterilere ulasma fikri öne çikmaktadir.Bu firmalar büyük vaatlerde bulunarak büyük paralar kazandiracaklari umuduyla insanlardan 100 ila 1000$ arasi ilk kayit paralari alirlar.Ayrica ürün satis kotalari koyarlar.Sistemlerini okursunuz ve çok kolay gözükür ancak hiç bahsetmedikleri kurallari oldugu ortaya çikar ve bu kurallar genelde para ödemesi yapmamak için nedenler üretip durur.Mesela 1000 dolarlik mal satarsan referanslarinin sattiklarindan komisyon almaya baslarsin derler.Sizden mali pesin almanizi isterler ödemeleri siz takip edersiniz.Müsterilerden tahsilati siz yaparsiniz. Ya da her zaman büyük bir problem vardir ki o da yillik aidatlar talep etmeleridir.Yillarca çalisirsiniz ancak bir ay isleriniz iyi gitmez ve siz kazandiginiz tüm referanslari kaybeder ve en bastan baslarsiniz.Global Domains'i bu firmalardan ayiran özellik tam burada öne çikmaktadir.Global Domains, siz çalismaya basladiktan sonra size sürpriz kurallar yeni kotalar ortaya çikarmaz.Para alabilmek için belli bir satisi süreyi doldurmaniz gerekmez kisiye referans olduysaniz 1 dolar kazanirsiniz.Bu bir dolari alabilmek için para yatirmaniz, saçma sapan kotalar doldurmaniz gerekmez. Kaç kisiye referans olursaniz olun kazanç yüzdeniz aynidir.Ilk sira referanslarinizdan da 1 dolar kazanirsiniz 5. sira referanslarinizdan da.Diger hiç bir firma bu imkani sunmuyor. Alt kademelere yaklastikça yüzdeyi düsürüyorlar ve karin büyük kismini kendilerine sakliyorlar.Lütfen bildiginiz diger islerle karsilastirin ne demek istedigimizi anlayacaksiniz. Satis yapmaniz müsteri portföyü olusturmaniz gerekmez. Her seyden öte hizmet ve diger tüm giderler Global Domains tarafindan karsilanir. Tanitim masrafi ya da extra sürpriz masraflariniz olmaz. Tek gideriniz aylik 10$ web sayfasi ücretinizdir. Insanlarla birebir is tanitim toplantilari yapmaniz ya da seminerler düzenlemeniz otellerde konferanslara, egitimlere götürmeniz gerekmez... Evinizde pijamanizi çikarmadan bilgisayarinizin basina geçip her gün bir kaç saat ana portaliniza girip bugün yeni kimlere isi tanistirabilirim deyip bu insanlara mail atarak ayda binlerce dolar kazanmanizi saglayacak baska hiç bir firma yoktur..Bu firma para kazandiriyormus gibi yapmaz.Çünkü para kazanmayan ortak firmadan ayrilir..Global Domains ortaklarinin firmadan ayrilmamalari için onlara para kazanmalari için büyük bir destek sunar.

Nasil bir destek alacagim?


Ortak olduktan sonra ana sayfanizdaki upline bölümüne girerek kimin ekibine dahil oldugunuzu görebilir bu kisilerin mail ve telefon bilgilerine ulasabilir ve bu insanlara telefon açabilirsiniz. Kayit olur olmaz kendinizi tanitan bir maili bir üst siranizda organizasyonuna dahil oldugunuz kisiye atarsaniz size sunulacak yardim konusunda sasiracaksiniz.Kisa süre içerisinde gelirinizi arttirmaniz için, size püf noktalari, ise yarayan yöntemler, yapmaniz ve yapmamaniz gerekenler, her türlü kaynak ve bunlar gibi bilgiler organizasyon lideriniz tarafindan ulastirilacaktir.Ayrica Global Domains tüm bunlara ek olarak size kisisel web sayfanizi kurmak için otomatik web siteleri sunmaktadir. Bunlardan dilediginiz birisini kullanarak web sayfanizdan da tanitim yapabileceksiniz.. Dedigimiz gibi bu sirket sizden sadece yeni insanlari kendisine yönlendirmenizi istiyor.Gerisini zaten kendisi yapiyor.Size de sadece her gün bir kaç saatinizi ayirip isinizi takip etmek düsüyor...

Hadi sponsorunuz olalım ve birlikte para kazanalım.
web sitesi: www.turkws.ws
mail adresi: bilgi@turkws.ws
msn: turkws@windowslive.com
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir