Sevgiliye mektup

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
phatyh
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum

Sevgiliye mektup

Mesaj gönderen phatyh »

Bu satırları ne bir kitaptan ne bir defterden nede başka yerden bakarak yazıyorum sadece aklımdan geçenleri yazıyorum belki abuk subuk olur belki beğenmezsin ama ben sana yüreğimi yazıyorum ben seni sevdim hemde çok sevdim ama büyük aşklarım oldu önceleri hepside büyük ayrılıklarla bitti ne fırtınalar gördüm hepsinden kurtuldum ama hep birşeyler aldı benden bu fırtınalar korkar oldum yeniden sevmeğe korkar oldum birisine bağlanmaya birisine aşık olmaya ama sen çıktın nasıl oldu anlamadım bırakmazdım hiçbir aşka kendimi bu kadar çabuk hemen yelkenleri suya indirmezdim ama oldu bir şekilde bir sen geldin hayatıma ardından aşk.
Korkularım var işte ne kadar sevsemde kaçıyorum hep, bu yürekte yaralanacak bir hücre bile kalmadı artık hepsinde bir yara hepsinde bir acı, aşık olmak o kadar güzelki birde seni sevmek, sensizliğini bile seviyorum çünkü o sensizliktede sen varsın ama bu kadar işte çıkıp karşına bir daha seni seviyorum diyemiyorum sana aşığım diyemiyorum diyemem.
Yalnızım yine veya görenler öyle diyor oysa hiç yalnız değilim ben hergünümü sana yaşıyor hergünümde seni yaşıyorum yalnız değilim işte sen varsın benliğimde,bende,yüreğimde hep beraberim senle nasıl yalnız olabalirim o zaman olamam işte sen bile farkında değilsin ama hep yanımdasın.
Oysa sen seni hiç düşünmüyorum sanıyorsun, sana seni seviyorum derken bile yalan söylediğimi düşünüyorsun, hayatına öylesine girdim ve çıktımmı sanıyorsun hayır senden bir sen aldım hep benimle olan yalnız değilim işte senide terk etmedim sadece senden bir parça aldım belki bencillik ettim ama tek nedeni sana olan sevgim.
Artık son satırlarıma geldim oysa sana olan sevgimi anlatmaya ne bu satırlar nede hep seninle akıp giden zaman yeter sadece bil istedim seni nasıl sevdiğimi, yalnız olmadığımı bil istedim.

Sana hoşçakal derken gözyaşlarımla ıslanan dudaklarımdan dökülen son kelimeyi söylüyorum sadece

SENİ SEVİYORUM...........
Gözlerim yeterli değil
Daha binlerce bulmalıyım, ödünç almalıyım da;
Seni seyretmeliyim....
Kullanıcı avatarı
dewil_lions
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen dewil_lions »

phaty süper sözler ben gibi benim gibisin sanırım severken ayrıldın severken veda ettin bu da senden benim gibi birşeyler aldı ben yalnız kaldım ayrıldım diye tek farkımız bu sanırım ben şimdi yalnızım en sevdiğim varlık var sadece yanımda o da kardeşim arkadaşlarım ailem hepsi yalan oldu neden ayrıldın sorusuna cevap veremedim ve onlar da bana haksızsın dediler yaşamak istiyorum ama...

sanırım herkese hayatı sevdirmeye çalışan ben hayattan bıktım
şu yalan dünya da bari SEN gerçek ol be