[Uygun Fiyatlara Bilgileriniz Kriptolojik Olarak Şifrelenir]

Bu forum aracılığı ile almak veya satmak istediğiniz her türlü ilanı verebilirsiniz. Ayrıca iş verenler ya da iş arayanlar bu forumu kullanarak ilan verebilirler.
Not: Bu forumda yazılan ilanlar sadece tarafları ilgilendirir.Türkiye Forum yönetimi bu ilanlardan sorumlu değildir/tutulamaz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
hermes5683
New Friend
New Friend
Mesajlar: 1
Kayıt: 21-03-2008 05:47

[Uygun Fiyatlara Bilgileriniz Kriptolojik Olarak Şifrelenir]

Mesaj gönderen hermes5683 »

Şifreleterek gizlemek istediğiniz; devlet bilgileri, iş sırları, eşsiz yemek tarifleri, ilaç formülleri, telif hakkı alınmamış beste ya da senaryolar, yazılım kodları, kişisel hatıra, anı, günlük, gizli sevgilinizle olan yazışmalar ya da benzeri türden bilgileriniz varsa bana ulaşın, size 3 boyutlu döngülerle şifrelerim. Yapılacak olan kodlamada talebe göre; simge bilim, zodyak alfabesi ve renk kodlaması da kullanabilirim. Şifrelediğim verileri ancak FBI, CIA, Mossad, Scotland Yard, Cern, vb. türden kurumlar kırabilir. Bunların dışında bu şifrelerimi kıracak çok az kişi ya da kurum var. Ülkemizde ise belki MİT kırabilir oda dış bağlantıları ile. Merak etmeyin yani bilgileriniz emniyette olur Bugüne kadar en çok yasak aşk yaşayanlara çeviri yaptığım acı bir istatistiktir onu da söyleyeyim

Ücretler: Şifrelenecek olan bilgilerin uzunluğuna ve bazı kriterlere göre; 20 TL ile 1000 TL arası değişmektedir. Şifrelenecek text yabancı dil içeriyorsa tercüme için ayrıca ücret alırım. Şifrelediğim bilgileri sahibine yolladıktan 1-2 sonra tamamen sildiğimi hatırlatayım. O konuda bir endişeniz olmasın. Herkesin özeli kendisinedir

Daha fazla bilgi için;

hermes5683@hotmail

---------------------------------

Kriptoloji Hakkında: Kriptoloji, şifre bilimidir. Çeşitli iletilerin, yazıların belli bir sisteme göre şifrelenmesi, bu mesajların güvenlikli bir ortamda alıcıya iletilmesi ve iletilmiş mesajın deşifresiyle uğraşır.

Günümüz teknolojisinin baş döndürücü hızı göz önünde alındığında, teknolojinin gelişmesiyle birlikte ortaya çıkan güvenlik açığının da taşıdığı önem ortaya çıkmaktadır. Kriptoloji; askerî kurumlardan, kişiler arası veya özel devlet kurumları arasındaki iletişimlerden, sistemlerin oluşumunda ve işleyişindeki güvenlik boşluklarına kadar her türlü dalla alakalıdır. Kriptoloji bilmi kendi içerisinde iki farklı branşa ayrılır Kriptografi ; şifreleri yazmak ve Kriptoanaliz ;şifreleri çözmek ya da analiz etmek. Kriptoloji, çok eski ve renkli bir geçmişe sahiptir. Tarihten günümüze kadar, bazı şifreleme teknikleri şunlardır:

-Sezar şifrelemesi
-Rotor makinesi (Enigma)
-Açık anahtarlı şifreleme
-Çırpı fonksiyonları
-Veri gizleme teknikleri

Kaynak: VİKİPEDİ

--------------------

Bu tür, halk arasında pek bilinmeyen şifreleme dallarını geçmişte tapınak şövalyeleri ve masonlar kullandı, günümüzde ise gizli istihbarat servisleri ve terör örgütleri kullanıyor….
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir