Marabalar, ben 2006 Ocak ayında 3.piyade er egitim tugay komutanlıgı / antalya
burda askerlik yapıcam nasıl bi yer mutlaka aramızda orda askerlik yapan arkadaşlarımız vardır veya benim gibi yapıcak olanlar vardır neden olmasın belki arkadaşlık kurarız destek oluruz birbirimize..
38. Piyade tümeni Akdeniz Komando Taburu 2. Komando Bölüğü Silah Takımı Havan 3. Manga komutanı Tekin Karagöz Kastamonu.. Emretsende Banane Komutanım hürgeneralim şu an
Askerlik anılarını hiç açmayalım kapatamayız
[b] Biri Ecdadima Küfrettimi boğarim.
Boğamasamda yanımdan kovarım..
Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum..
Kesilir ama çekmeye gelmez boynum..
Mehmed Akif Ersoy [/b]
eXceLLenCy yazdı:Marabalar, ben 2006 Ocak ayında 3.piyade er egitim tugay komutanlıgı / antalya
burda askerlik yapıcam nasıl bi yer mutlaka aramızda orda askerlik yapan arkadaşlarımız vardır veya benim gibi yapıcak olanlar vardır neden olmasın belki arkadaşlık kurarız destek oluruz birbirimize..
Muhtemelen usta birliğine Kıbrıs'a gideceksin oradan Kısa dönem gideceksen sorun değil lakin uzun dönemsen korkutmak gibi olmasın Kıbrıs'ta hem yaz hem kış göreceksin ki Kıbrısın kışları "Sibirya" yazları "Sicilya" gibi olur Ama yine de çok farklı bir yerdir. Dünya'da bir Kıbrıs daha yok yabancı bir ülkeye gidersin ayrı ama Kıbrıs öyle bir yerdir ki ne yabancı ülke gibidir ne Türkiye gibidir ne kadar garip ve ilginç bir yer olduğunu gidince görürsün