Bu şiiri sesli dinledim bu gün ve bir kez daha taktir ettim seni sen bu hayat sahnesinde rol yapanlardan değilsin sen "SEN"sin ve başkasını değilsin ve hiç rol yapmıyorsun duygularını saklamadan coşkuyla yaşıyorsun acıyı sevinci bu kadar güçlü olmak her yiğidin harcı değildir taktir-i şayan bir insansın ve bunu gerçekten hakediyorsun kardeşim umarım hayat sana güzel olan her şeyi getirir artık yeter bu kadar üzülmek...!!!
biz zaten hiçbir romanda kendi hayatımıza rastlamadık hiçbir film bizi tam olarak anlatmamıştı...
beni bukadar çabuk tanıdığın herşeyden öte herkes baktığını görür bana bu kadar iyi baktığın için çok teşeekkür ederim bir mukabele aynıları senin içinde geçerli artık üzülmek yeter dimi her sabah yeni bir sayfaya başlamak istiyorum ama bizm defterlerimiz bile kullanılmış herealde başkalarnın hayatından bişeyler siliyoruz üzerine yazıyoruz ve hiçbir zaman tertemiz olmuyor yaşadıklarımız hep altında biryerlerinde izler, izler, izler... zaten geçmişimizde peşimizde bizi izler
[b]Bütün renkler aynı hızda kirleniyordu, birinciliği beyaza verdiler...[/b]
fanta yazdı:biz zaten hiç bir romanda kendi hayatımıza rastlamadık hiçbir film bizi tam olarak anlatmamıştı...
beni bu kadar çabuk tanıdığın her şeyden öte herkes baktığını görür bana bu kadar iyi baktığın için çok teşekkür ederim bir mukabele aynıları senin içinde geçerli artık üzülmek yeter dimi her sabah yeni bir sayfaya başlamak istiyorum ama bizim defterlerimiz bile kullanılmış herhalde başkalarının hayatından birşeyler siliyoruz üzerine yazıyoruz ve hiç bir zaman tertemiz olmuyor yaşadıklarımız hep altında bir yerlerinde izler, izler, izler... zaten geçmişimiz de peşimizde bizi izler
başkalarının hayatından neden birşeyler siliyorsun ki silme kimsenin hayatından birşeyler bırak olduğu gibi kalsın onu olduğu gibi kabul et bak o zaman her şey daha da güzel olacak eğer temiz bir sayfaya başlamak istiyorsan her zaman yazılacak boş bir sayfa bulunur oldu ki defter dolmuş yeni bir defter al sıfırdan başla hayata....
bence sadece dinlendirmek için bir köşeye çekildi sen şarap gibisin dinlenir dinlenir karşımıza daha iyi bir şekilde çıkarsın sen her zaman eğlenceyi gaza getiren arkadaşımız olarak kalacaksın eee zaten öylesin de...!!!