5 yeni film gösterimde

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
Cevapla
Glfm

5 yeni film gösterimde

Mesaj gönderen Glfm »

Hafta boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak filmler şöyle...
Korku ustası Stephen King’in kısa hikayesinden beyazperdeye uyarlanan “1408” sinemalarda. Yönetmenliğini “Şeytana Karşı” ve “Raydan Çıkanlar” gibi gerilim filmleriyle tanınan Mikael Halfström’ün üstlendiği yapımın oyuncuları Samuel L. Jackson, John Cusack, Mary McCormack, Jasmine Jessica Anthony, Kim Thomson, Andrew Lee Potts ve Walter Lewis. Senaryosunu Matt Greenberg’in kaleme aldığı korku-gerilim türündeki film, ünlü korku romanı yazarı Mike Enslin’in yeni kitabı için uğursuzluğuyla ün salmış bir otelin “1408” numaralı odasında kalmaya başladıktan sonra yaşadığı tüyler ürpertici olayları anlatıyor.

Ünlü Fransız aktör Jean Reno’nun son filmi “KORSİKALI-L’ENQUETE CORSE” gösterime girdi. Alain Berberian’ın yönettiği filmin senaryosu Michel Delgado ile Christian Clavier’e ait. Fransız yapımı filmde, Reno’nun rol arkadaşları, Christian Clavier, Caterina Murino, Didier Flamand ile Pierre Salasca. Film, mafyaya bulaşan bir Korsikalı’nın macerasını konu alıyor.

Gerard Depardieu’nun rol aldığı “YENİ AİLEM-MICHOU D’AUBER” izleyiciyle buluştu. Thomas Gilou’nun kamera arkasına geçtiği filmin görüntü yönetmeni Robert Alazraki. Depardieu’ya, Nathalie Baye, Mathieu Amalric, Samy Seghir, Medy Kerouani, Mohamed Fellag ve Ludovic Berthillot’nun eşlik ettiği film, 9 yaşındaki Kabilli Mesut’un Fransa’da bir köyde yaşayan Georges ve Giselle’in yanına gönderilerek burada yeni bir hayata başlamasının duygulu öyküsü.



Vizyona giren bir diğer film ise yönetmenliğini Steve Buscemi’nin üstlendiği ve Steve Buscemi ile Sienna Miller’ın rol aldığı “GÖRÜŞME-INTERVIEW”. Hollandalı yönetmen Theo Van Gogh’un aynı adlı filminin yeniden çevrimi olan filmde, savaş muhabiri Pierre’in Amerika’nın en ünlü pembe dizi yıldızı Katya ile bir röportaj yapması ile ikili arasında başlayan tutku ve gizem dolu atışmaları işleniyor.

Yönetmenliğini Gregory Nava, başrollerini Jennifer Lopez, Antonio Banderas ve Sonia Braga’nın paylaştığı “SINIR ÖTESİ-BORDER TOWN” adlı film de gösterime girdi. Filmde, Chicago Herald gazetesinde çalışan hırslı bir gazetecinin editörünü etkilemek amacıyla Meksika sınırındaki korkuyla sarılmış bir şehir olan Juarez’e gidişi ve orada yaşadıkları anlatılıyor.




Ntv
Kullanıcı avatarı
tush
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2679
Kayıt: 18-01-2006 01:20
İletişim:

Mesaj gönderen tush »

1408 in fragmanını izlemiştim 1,2 ay önce çok süper gözüküyordu.Hemen giderim ben ona.
http://www.tushsnk.com

http://www.myspace.com/tushsnk
Kullanıcı avatarı
barbar
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2770
Kayıt: 05-11-2006 21:23
Konum: Ordan Burdan

Mesaj gönderen barbar »

evet 1048e gitmek lazım
Never let me alone !!
Kullanıcı avatarı
fanta
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2554
Kayıt: 28-06-2007 22:28
Konum: istanbul/sefaköy

Mesaj gönderen fanta »

diğer filmlerinde kadroları hiç fena değil para varsa hepsine gidek derim ben :D
[b]Bütün renkler aynı hızda kirleniyordu, birinciliği beyaza verdiler...[/b]
Kullanıcı avatarı
eniyikameraman
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2525
Kayıt: 01-11-2005 17:01
Konum: gök yüzünden

Mesaj gönderen eniyikameraman »

Jean Reno’nun hayranıyım ben kesin kez izlerim arkadaşlar yeni ailem dışında hepsini izlerim yeni ailemde güzeldir ama o duygusallıgı kaldıracak bünye şu anda bende mevcut degil birde tabi korkulu düşler var 1408 işte izliycem
[img]http://img148.imageshack.us/img148/3443/28rl1.jpg[/img]
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir