Kanser tedavisi ile ilgili sitemizin veb adresi:demirilhan yazdı:Kantaron ile ilgili bir site mevcut. Bu siteye bağlanmak için:
www.kantaronotu.30mb.com
Eşime acil şifalar dilediğiniz için çok teşekkür ederim.Fable yazdı:Sayın İlhan Demir
Alternatif Tıp ile tedaviyi varolan şu anki tedavi yöntemlerinin önüne geçirmek doğru bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum..
Kanser denilen rahatsızlık tek bir şey değildir bir çok çeşidi vardır,
verdiğiniz mesaj kansere çare olarak algılanmaktadır,
Kanser tedavisinde izlenen yol çeşidine ve evresine göre değişmektedir,
Şahsi görüşüm; varolan tedavi yöntemleriyle birlikte ek olarak alternatif tıbbın denenmesinde bir sakıncası olmadığı şeklindedir
Bu konuyla ilgili bir meslektaşımın adını da burada kullanmanız hiç etik bir davranış değil
Eşinize acil şifalar dilerim...
Kantaron otunun kanser tedavisinde kullanımına ilişkin KANSERDEN KORKMAYANLAR SAĞLIK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA DERNEĞİ isimli bir derneğimiz bulunmaktadır.demirilhan yazdı:Kantaron ile ilgili bir site mevcut. Bu siteye bağlanmak için:
www.kantaronotu.30mb.com
Sayın Dr. Fable,Fable yazdı:Sayın İlhan Demir
Alternatif Tıp ile tedaviyi varolan şu anki tedavi yöntemlerinin önüne geçirmek doğru bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum..
Kanser denilen rahatsızlık tek bir şey değildir bir çok çeşidi vardır,
verdiğiniz mesaj kansere çare olarak algılanmaktadır,
Kanser tedavisinde izlenen yol çeşidine ve evresine göre değişmektedir,
Şahsi görüşüm; varolan tedavi yöntemleriyle birlikte ek olarak alternatif tıbbın denenmesinde bir sakıncası olmadığı şeklindedir
Bu konuyla ilgili bir meslektaşımın adını da burada kullanmanız hiç etik bir davranış değil
Eşinize acil şifalar dilerim...
Tıbbi belgeleri yayınlamak yani Kemik sintigrafisi sonuçlarını yayınlamak suçtur. Aslında ben de yüzlerce raporun sonuçlarını; pankreas, karaciğer, akciğer, beyin, dalak, böbrek, bağırsak, rahim kanseri ile ilgili tamamen temizlendiğine ve kanser tümörü kalmadığına dair raporların sonuçlarını yayınlamayı çok arzu ediyorum. Ancak böyle bir şey suç teşkil edeceğinden yayınlayamıyorum. adresim: marmara sok. 16/7 sıhhiye/ankara'dır.musti6732 yazdı:merhaba benim adım mustafa öncelikle geçmiş olsun benim annemde kanser hastası eşiniz gibi gögüsteki kitle yayılarak sırt kemiklerine sıçramış geç farkettik 1 seneden beri kemoterapi alıyor fakat hiç bir faydasını görmedik ben sizin yazınızı okuduktan sonra umutlandım inşalah sizin sebebiyetiniz nedeniyle annemi saglına kavuştururuz bu yazınızı bizimle paşlaştıgınız için teşekkür ederim benim sizde rica verecek oldugum mail adresine eşinizin kemik sintragfisi sonucunun ne oldugu paylaşırsanız çok mutlu olacam mail adresim:mkargidan@mynet.com
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir