Slow parçalar her zaman favorim olsa da; güzel bir parça bence Shake it up shekerim her nekadar sözleri saçma sapan olsa da..Sıbistanın parçası''dua'' adını taşıyordu ve sanırım bir mesaj verdiği için 1. oldu..Benim favorim opera söyleyen biriydi galiba slovenyaydı..
Bu arada eternity'nin yaklaşımı da hoş:)
Yaşamak ne güzel şey;
Anlayarak usta bir kitap gibi
Bir sevda şarkısı duyup
Bir çocuk gibi şaşırarak yaşamak..
grace yazdı:Slow parçalar her zaman favorim olsa da; güzel bir parça bence Shake it up shekerim her nekadar sözleri saçma sapan olsa da..Sıbistanın parçası''dua'' adını taşıyordu ve sanırım bir mesaj verdiği için 1. oldu..Benim favorim opera söyleyen biriydi galiba slovenyaydı..
Bu arada eternity'nin yaklaşımı da hoş:)
Şu sağ elinde ışıklı birşeyler olanmıydı favorin? Eğer oysa bende çok beğenmiştim onu
Favorim Romanyaydi ama maalesef kazanamadilar, cok eglencelilerdi.
Sekilsiz ve anlamsiz Kenan Dogulunun kazanamayacagi belliydi o sarkiyla.
Seneye insallah.
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
Şarkımız çok orjinal değildi çakkıdı çok beğenildi diye onun melodisinin üzerine kurulmuş ikinci bir parça gibiydi.Kenan Doğulu hadi neyse ama Sezen Aksu'dan böyle bir boşvermişlik beklemezdim.Onlara hiç yakışmadı...Gerçi diğer şarkılarda kötüydü bizimkisi ona rağmen daha iyi puan alabilirdi ama bu oylama yöntemini değiştirmeleri lazım herkes komşusuna falan verio doğu bloku ülkeleri ne olursa olsun iyi puan alıyorlar...