5.3'lük deprem Elazığ'ı salladı

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

5.3'lük deprem Elazığ'ı salladı

Mesaj gönderen DiLeMmA »

ResimElazığ’da 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde can kaybının meydana gelmediği bildirildi.

ELAZIĞ - Merkez üssü Sivrice olan ve saat 04.22’de meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki deprem bölgedeki illerde de hissedildi. Çok sayıda vatandaş sokaklara çıktı.

Depremle ilgili NTV’ye açıklama yapan Elazığ Valisi Muammer Muşmal, Elazığ merkezde panikle evlerinden çıkmaya çalışırken yaralanan 35 kişinin hastanelere başvurduğunu belirtti.

Muşmal, Sivrice Emniyet Müdürlüğü binasında, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda ve gözeli köyündeki bazı binalarda çatlaklar olduğunu belirtti. Jandarma ekiplerinin tüm köylere ulaştığını ve can kaybı bulunmadığını açıklayan Vali Muşmal, sivil savunma ekiplerinin hazır beklediğini kaydetti.

5.3’lük depremin ardından en büyüğü 3.8 olan 15 artçı deprem meydana geldi. Türkiye Kızılay Derneği, bölgeye haberleşme aracı ve uzman personel gönderdi. bölgedeki ekiplerin durum ve ihtiyaç tespitine başladığı ifade edilen açıklamada, bölgeye her an sevk edilmek üzere acil yardım malzemelerinin de hazırlandığı belirtildi.

*ntvmsnbc
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Kullanıcı avatarı
Sevdazan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Sevdazan »

tüm Elazığlı kardeşlerime ve bütün deprem mağdurlarına geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum
[b]***SEVGİ: ASIL KUDRETİN SAHİBİDİR***[/b]

[b]www.sevdazanca.tr.cc[/b]
Kullanıcı avatarı
ilayda
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen ilayda »

biz diyarbakırda bile baya hissettik depremi elazığ halkına büyük geçmiş olsun