Bu Hafta Sonu Nasıl Geçecek?

Burçlar ve yıldız falları ile ilgili her şey.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 3422
Kayıt: 02-02-2005 00:28

Bu Hafta Sonu Nasıl Geçecek?

Mesaj gönderen DiLeMmA »

Cuma ve Cumartesi gününü Koç burcunda geçirecek olan Ay, Pazar günü Boğa burcunda olacak. Başka bir deyişle sizleri kişisel ihtiyaçların daha fazla gündemde olduğu, bireysel zevklerinize zaman ayırabileceğiniz bir haftasonu bekliyor. Cumartesi günü Koç’da bulunan Ay’ın sırasıyla Pluto, Jüpiter, Güneş, Uranüs ve Satürn ile yaptığı olumlu açılar, hem havanın çok iyi olacağına, hem de insan ilişkilerinde iyimserliğin hakim olacağına işaret ediyor. Pazar günü ise, Boğa'da bulunan Ay’ın yaptığı açılar, ortamın ve duyguların biraz daha gergin olabileceğinin, zaman zaman inatlaşmaların yaşanabileceğinin habercisi.

Koç (21 Mart – 19 Nisan)
Bugün ve yarın kendinizi sosyalleşmek konusunda zorlamanız gerekli. Ruh halinizdeki dalgalanmalar, hiç yoktan problemler yaratmanız, hem sizin hem de etrafınızdaki insanların gerilmesine neden olabilir. Tepkisel davranışlarınızdan sonradan pişmanlık duymamak için, pozitif yanınızı ön plana çıkartmalı ve kendinizi objektif şekilde kontrol etmelisiniz. Pazar günü arkadaşlarınızla birlikte brunch yapmak veya yeni açılan bir restaurantı denemek için ideal.

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)
Bugün kendinizi her zamankinden daha güçsüz ve yaşama karşı isteksiz hissedebilirsiniz. Sakın bu ruh halinin kalıcı olacağını sanmayın. Canlanmak için bu haftasonunda elinizden geldiğince fiziksel aktivitelere zaman ayırmalı ve hareket etmelisiniz. Özellikle açık havada bulunmak ve sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmek, hem bedensel, hem de ruhsal olarak kendinize gelmenizde, enerji toplamanızda olumlu rol oynayacaktır.

İkizler (21 Mayıs – 21 Haziran)
Haftanın bu son iş gününde yapacağınız ekip çalışması, hem çok eğlenmenize, hem de yeni dostluklar kurmanıza yardımcı olacak. Bu haftasonunda kendinize yüklü ve hareketli bir program yaparak, evde kalmamak için elinizden geleni denemelisiniz. Mümkün olduğunca arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz, hem dostluklarınızı tazelemenize, hem de yeni fikirler geliştirmenize neden olacaktır.


Yengeç (22 Haziran – 22 Temmuz)

Oldukça tempolu bir son iş günü sizi bekliyor. Özellikle otorite figürleri ile çatışmamak konusunda kontrollü olmalısınız. Haftasonunda Cuma’nın gerginliğini üzerinizden atabilmenize olanak tanıyacak aktivitelerde bulunabilir ve güvendiğiniz dostlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi günü yaşayabileceğiniz gerginliklerde kendinizi bırakmamanız ve dayanıklılığınızı bir kez daha test etmeniz önemli olacak. Pazar günü arkadaşlarınızı eve davet etmek için ideal.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)
Haftanın son iş günü olmasına karşın, sizin enerjinizin tükenmemesi, herkesi şaşırtabilir. Düşünsel yanınızın çok kuvvetli olması, pek çok problemi sıradanmışcasına çözmenize yardımcı olabilecek. Cumartesi gününü spor yapmak ve mümkün olduğunca bedensel anlamda aktif olmak üzere planlamalısınız. Pazar günü gideceğiniz yerde, sizin için önemli insanlarla karşılaşmanız söz konusu olabilir. Dolayısıyla kıyafetleriniz ve kişisel bakımınız konusunda hassas olmalısınız.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)
Bugün ortaya çıkabilecek maddi problemleri büyütmeniz için hiç bir neden yok. Bu konuyla ilgili olarak yakınlarınızın da fikrini almalı, onların getireceği önerileri gözardı etmemelisiniz. Cumartesi günü fiziksel boyuttaki paylaşım ihtiyacınızın yoğunluğu birlikte olduğunuz insanın çok etkilenmesine neden olacak. Onu şaşırtmak sizi de mutlu edecektir. Pazar gününü şehirdışına ufak bir gezi yapmak için planlamalısınız.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)
Bu akşam haftanın yorgunluğuna bakmadan, kendinizi sevdiğiniz insanla beraber olmak üzere ayırmalısınız. Size yapacağı sürpriz, bir kez daha ne kadar doğru bir seçim yaptığınızı size gösterecek. Romantizm ve sıcak anların devamını yaşamak, bu deneyimi zenginleştirmek yarın da mümkün. Pazar günü ise, mümkün olduğunca finansal konulardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Unutmayın, para konuşmak yerine aşk yapmak çok daha keyifli olacaktır.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)
Bugünü, çok iyi planlamanız gerekiyor. Yoğun iş temposu ve beklenmedik sürprizler, günlük rutininizin aksamasına ve haftasonunda da çalışmak zorunda kalmanıza neden olabilir. Cumartesi günü kendinizi biraz bitkin, hatta hasta bile hissedebilirsiniz. Ama yine de evde oturmamak için her türlü fırsatınız olacak. Siz de kendinizi hastalık havasından kurtarabileceksiniz. Pazar günü ise, romantizmin doruklarında olmanız söz konusu. Sevdiğiniz insanla zaman geçirmek, sıcak paylaşımlar, size büyük bir tatmin verecek.


Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

Son derece enerjik bir Cuma günü sizi bekliyor. Enerjiniz ve pozitiviteniz etrafınızdaki insanlara da bulaşacak. Hiç çalışma modunda olmadığınız için de herkesi çok eğlendireceksiniz. Cumartesi günü sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak ve eğlenmek için muhakkak program yapmalısınız. Gideceğiniz yerde, karşılaşacağınız eski sevgilinizle yapacağınız konuşma da sizin için bu haftanın sürprizi olarak kabul edilebilir. Pazar günü kendinizi yorgun hissetseniz bile, yine de keyfinizi hiç bir şeyin kaçırmasına izin vermemelisiniz.

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)
Bugün çalışmaya gönülsüz olmanız, işlerinizin biraz aksamasına neden olabilir. Özellikle sizin için otorite figürü olan kişilerden mümkün olduğunca uzak kalmaya gayret etmelisiniz. Cumartesi günü evinizle ilgilenmek ve alış-veriş yapmak için son derece uygun. Akşama misafirlerinize ikram edebileceğiniz nefis yiyecekler alabilirsiniz. Pazar günü ise, kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Tüm günü dilediğiniz gibi geçirmek, yaşama daha pozitif yaklaşabilmenizde önemli rol oynayacak.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)
Bugün ki yoğun trafik kısmen de olsa bunalmanıza ve sinirlerinizin gerilmesine neden olabilir. Her kafadan ayrı ayrı çıkan seslere aldırmadan işinizi bitirmeye bakmalısınız. Cumartesi günü şehre yakın bir yerlere gitmek sakinleşmenizde ve kendinizi daha gevşemiş hissetmenizde önemli rol oynayacaktır. Pazar gününü evinize ve ailenize ayırmak ise, ayrı bir keyif yaşamanıza neden olacak. Sevdiğiniz insanlarla birarada olmak, doygun anları da size getirecek.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)
Bugün beklenmedik şekilde elinize geçen para sizi çok rahatlatacak. Maddi konulardaki problemlerin artık halledilmeye başladığına inanabilirsiniz. Bu rahatlıkla Cumartesi günü de fazlaca alış-veriş yapmak istemeniz çok doğal. Sizin gibi paraya hiç önem vermeyen bir insanın bu alanda disiplin sağlaması zor ama, aşırıya kaçmamaya da dikkat etmelisiniz. Pazar günü kardeşlerinizden alacağınız haber de sizi heyecanlandırabilir. Ama bu konuda neticeleri görmeden henüz bir karar vermemelisiniz.

*e-kolay
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir