Küçük Kıyamet

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 3422
Kayıt: 02-02-2005 00:28

Küçük Kıyamet

Mesaj gönderen DiLeMmA »

Vizyon:22 Aralık 2006
Yönetmen:Yağmur Taylan , Durul Taylan
Oyuncular:Başak Köklükaya (Bilge) , Cansel Elçin (Zeki) , Binnur Kaya (Filiz) , İlker Aksum (Ali) , Bora Akkaş (Batu) , Serra Gürgünlü (Eda) , Ece Ekşi (Didem)
Tür:Psikolojik-Gerilim
Yapım:Türkiye 2006
Web Sitesi:http: www.kucukkiyamet...


[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Bilge, eşi Zeki, kızı Eda ve yeni doğmuş bebeği Alp ile birlikte İstanbul'da rahat ve konforlu bir hayat sürmektedir. Fakat inşaat mühendisi olan eşinin yoğun iş programı yüzünden uzun zamandır ailecek tatile gidememişlerdir. Bu amaçla Fethiye'de bir villa kiralayan aileye Bilge'nin yeğenleri Didem ve Bora da katılır. Ertesi günün sabahında İstanbul'dan yola çıkacak olan aile güzel uykudayken büyük bir deprem olur. Sarsıntılardan etkilenen aile, bir an evvel İstanbul'dan ve yaşadıkları bu 'küçük kıyamet'ten uzaklaşmak için yola çıkar. Fethiye'de tuttukları villada onları, evin bakıcısı Ali karşılar. Bir dağ başına kurulmuş bu lüks villa, havuzuyla, bahçesiyle ve dekorasyonuyla ilk bakışta muhteşem görünür. Ama evin karşısında görünen mezarlık onları hemen huzursuz etmeye başlar. Annesini 17 Ağustos 1999 depreminde kaybeden Bilge, İstanbul'da yaşadığı sarsıntılardan fazlasıyla etkilenmiş ve tekinsiz kabuslar görmeye başlamıştır. İstanbul'daki tehlikeden kaçan Bilge, bu hayallerin de etkisiyle geldikleri yerde daha büyük bir tehlikenin onları tehdit ettiğini düşünmeye başlar.


Gittim ve Türklerin yaptığı bu filmi de beğendim.Artık bu işi beceriyorlar ne diyelim.Hakkını vermek lazım.En sonunda muallakta kalıyorsun falan.Enteresan ve düşündürücü bir film..Ayrıyetten depremi de yaşadığımız için etkilenmedim diyemem..
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir