Indigo'da müzikli geceler

UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
tush
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2679
Kayıt: 18-01-2006 01:20
İletişim:

Indigo'da müzikli geceler

Mesaj gönderen tush »

Indigo'da müzikli geceler
Hepimizin bildiği heyecan verici ve romantik karşılaşmaların yaşandığı Hollywood veya Londra’nın aksine Belçika’da vuku bulan, sadece çikolata, bira ve Spirit Catcher’dan ibaret bir öykü...

29 Aralık 2006, Cuma, 22:00
“LEVI’S SOUND TAB”
SPIRIT CATCHER (3 hours live Set)
Kaan özcan

Jean Vanesse ve Thomas Sohet her daim müzikle iç içe olan iki insan... Hatta Jean bir kayıt stüdyosunda dünyaya geldi. Thomas ise bir Belçika hastanesi odasında! Odaya şöyle bir göz attığında ise yerdeki siyah beyaz karoların çekim alanına kapıldı. Beyaz, siyah, beyaz, siyah… Tuhaf makineler ve kollar… Bu görüntü henüz yeniyetme bir gençken ilk kez klavye gördüğünde yeniden canlandı. Siyah ve beyaz renklerdeki tuşlarla bilgisayar faresi, hastane odasındaki yer karolarını ve kollarını anımsattı. Tom’un içindeki ulvi bir ses, doğru kombinasyonu bulduğu taktirde günün birinde özgürlüğüne kavuşacağı müjdesini verdi. Doğru formülü mutlaka bulmak zorundaydı. Böylece büyük ödül& #252; kazanabilecekti. İşte bu yüzden Tom funk gruplarına girip çıkarak mümkün olan her birleşimi denedi ve her şeyin anlam bulacağı o doğru anı bekledi. Jean Vanesse ise birşeyler atıştırmak için çıktığı stüdyosuna geri döndüğünde “90 Hertz’de 16khz… alt taraf için yer aç… melodiyi ayır… 16khz… stüdyo… stüdyo…” diye mırıldanan Tom’u gördü ve doğru anın geldiğini anladı. Böylelikle geçmişlerinin kendilerini bir stüdyonun derinliklerine çekmesi kaçınılmaz olan bu iki adam birleşti ve Spirit Catcher doğdu.

70’li yılların sound’unu dinleyerek büyüyen Jean Vanesse ve Thomas Sohet’den oluşan “Spirit Catcher”, kuşkusuz günümüzün en çok ilgi gören house oluşumlarından biri! Aşkı, klavye tuşları ve otomatik ses düğmeleri arasında arayan ikiliyi, Silver Network, Freerange, Winding Road, Missive ve Moodmusic gibi plak şirketleri sayesinde, sisli geçmişlerinin yeniden hayat bulduğu çılgın disko çalışmalarına kulak misafiri olabiliyoruz.

30 Aralık 2006, Cumartesi, 22:00
"NEW YEAR PARTY"
DUKE DUMONT (UK)
Supercharger Live
Pac – Man – Style
Disco

Birçok ilke imza atan Indigo, bu yılbaşı gecesi de bir ilki gerçekleştiriyor ve yeni yılı bir gün önceden kutluyor. Bu gecenin özel konuğu Londra’dan Duke Dumont. Ayrıca, Supercharger, Funk, Disco, House, Electro gibi bir çok farklı türden oluşan altyapılarıyla, son 30 yılın farklı tarzlardaki hitlerinden, House Music klasiklerine uzanan "live mash-up" programlarıyla izleyicilerine değişik bir canlı müzik deneyimi yaşatacak. Pac – Man – Style (İlkay & Style-ist) ve Disco a.k.a. Zafer çeçen gecenin diger Dj performanslarını sergileyecek..

DUKE DUMONT/ www.myspace.com/dukedumont
Diesel Music ödüllü, yetenekli, cool ve henüz 24 yaşında... Bir DJ’e hayran olmak ve bir meslektaşı kıskanmak için oldukça yeterli nedenler!

Başarı kavgalarının, sansayonel olayların, kıskançlık krizlerinin sadece manken kulislerinde olduğunu düşünüyorsanız, büyük bir yanılgı içindesiniz. Başarı her yerde, ama her yerde gerginliğe neden olur. İşte en cool müzik adamları olarak nitelendirilen DJ’lerin bile aralarında gerginliğe sebep olmuş yetenekli bay Duke, bu duruma verilebilecek en iyi örneklerden.

Peki gerçek adı Adam Dyment olan bu İngiliz prodüktöre Dünyaca ünlü DJ’lerin bile tam tabirle ‘kıl’ olmasının nedeni neydi? Kendisine verilen ödüllere bile burun kıvırabilecek ‘ters karakter’ imajı bunlardan ilki olabilir. Topluluklarca ukalalık olarak algılanmayacak bu davranış işin üstadları için böyle algılandı yüksek ihtimalle. Diğer neden ise, kendisinin sahnede tam bir şovmene dönüşmesi olabilir. Genellikle 17. yy kıyafetleriyle yaptığı şovlar DJ’lik müessesesinin sadece kulağa değil gözlere hitap edebileceğinin kanıtladı. Bir kısım kendisini yerden yere vururken, diğer bir kısım kendisini dokunduğu her şeyi altına çeviren biri olarak nitelendirdi. Yaptığı ‘Yes Yes Y’all’ ve Missy Elliott’ın ‘We Run This’ miksleri ise bu yeteneğini kanıtlayan en önemli çalışmaları.

İstiklal Caddesi, Tomtom Mahallesi, Akarsu Sokak.
Mısır Apartmanı, No: 1-2-3-4-5 Beyoğlu İstanbul
Tel: 0212 244 85 67
www.livingindigo.com
29.12.2006
http://www.tushsnk.com

http://www.myspace.com/tushsnk
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir