Acil kuru mama gerekiyor

Doğadaki hayvanlar ile ilgili paylaşımlar, evcil hayvanlarınızın bakımı, sağlığı ve eğitimi ile ilgili konuların paylaşıldığı forum.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 3422
Kayıt: 02-02-2005 00:28

Acil kuru mama gerekiyor

Mesaj gönderen DiLeMmA »

Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı, havaların soğumasıyla merkezlerinde biriken kedi ve köpekleri beslemekte zorlanıyor. Yiyecek sıkıntısı çeken merkez internet sitelerinden acil kuru ve yaş mama gerektiği konusunda duyuru yapıyor.

15 günde terk edilen köpek sayısının 60 olduğunu ve bunların 40’a yakınının hasta yavrulardan oluştuğunu söyleyen Yedikule Hayvan Barınağı yetkilileri, makarna ve mama ihtiyaclarının acilen giderilmesi için halktan yardım istiyor.
Barınağın kapasitesinin dolması sebebiyle yeni köpek getirilmemesini rica eden merkez, “biz bu yükü tek başımıza kaldıramayız” diyerek hayvanseverleri duyarlı olmaya çağırıyor.

Stoğu tükenen acil maddeler arasında eski gazete, süt ve makarnanın yanısıra çeşitli ilaçlar da bulunuyor. İhtiyaç malzemelerinin temini Club Safari Pet Shop ya da Kangurum Market internet servisinden yapılan alışverişlerle sağlanabiliyor.


ntvmsnbc



Yardım için.
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir