Beyler valla ben birsey yapmadim ilk defa bi frontpagei kullandim yeni index.htm bide iste oylesine feedback pagei filan yaptim siteye gittim Foruma bastim forum yokkk alla alla dedim gittim servera baktim silinmissss Frontpage loguna baktim sildin diyor bide bana confirm ettin demez mi yalanci software.... Problem ama nasil bide niye sildigi? Yardimci olabilirseniz sevinirim valla korkudan Frontpagei filan acamiyorum
[b][glow=red][color=yellow]Ah Keskem Keskem of keskem keskem [/color][/glow][/b]
Her ne kadarda Anti-bill tarafına geçzenizde bill siz bu is yüzümez, yürür diyorsanız öncelikle Microsoft ürün ve yazılımlarını kullanmayın daha sonra anti-bill tarafına gecin. Mc yazılımlarında istemediğiniz kadarda yardım dökümanları vardır, kızmak yerine yardım sayfalarını okuyun ve işi doğru şekliyle yapmayı deneyin. Kolay gelsin.. Ultra-bill
ben Front Page'dan vazgecmiyorum. Hersey o kadar sade ve koLayki (eger html yapacaksaniz) ... Front Page kendi basina hicbirsey yapamaz sen programi yonlendirmedigin surece, ortada yapilmis olan bir hata var ise bu tamamen programi kullanan kisinin hatasidir, hostundan forumunun silinmesi olayina gelince; sen front page ile kafana gore guzel ve hoş bir sayfa tasarladin ve bu sayfayi hostuna ftp ile upload ettin upload baslarken ayni isimde dosya var üstüne yazmak istemisiniz diye cikan uyariya evet dedin ve index'ini yeni dosya ile degistirdi... Benim düsüncem bu. Yani senin onaylaman veya onaylamamanla alakali bir olay...