Erkeğe hoş kadına boş gelen şeyler..

Yaşanmış düşündürücü ve duygulandığımız yazılar.
Kullanıcı avatarı
UnreaL
Fast Friend
Fast Friend
Mesajlar: 207
Kayıt: 24-12-2005 17:26

Mesaj gönderen UnreaL »

Eternity ::
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin
Mesajlar: 4055
Kayıt: 24-06-2003 01:15
Konum: Real World

Mesaj gönderen dJ4 »

Yıllardır erkekler kadınların hoşlarına giden şeyleri yapmak için perişan oldu ne yazık ki aynı çabayı bayanlar hiç göstermedi şuana kadar. En basitinden kim nederse desin erkekler için görünüş önemlidir, önemli değil diyen erkek yalan söyler. Beni olduğum gibi kabul etsin diyen kadınlar genelde hüsrana uğradı. Erkekler için her zaman en popüler kadınlar görünüşü güzel olanlar oldu. Mutlu oldular mı olmadılar mı tartışılır ayrı konu. Erkekler kadınları anlamak için çok uğraştı duygusal olmaya romantik olmaya çalıştılar ama aynı biçimde kadınlar erkekler için önemli olan şeylere hiç önem vermedi sonra sevdiklerini kaybetmekten hep şikayetçi oldular.

Kaçınılmaz bir değişim gerçekleşiyor ve tam anlamıyla gerçekleştiğinde de yine bu işten en memnun olanlar kızlar olacak gibime geliyor ...

Bakmayın bu kızlar hayatın arkaperdesinde çalışıyor hep, dünyayı erkekler yönetiyor zannediyorsunuz ama görünmez güçler bayanların elinde kimsenin haberi yok ..
Kullanıcı avatarı
erci737
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 46
Kayıt: 23-10-2006 22:10
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen erci737 »

Ya kızlara ne demeli?Tek başlarına birey olmayı başaramamışlar gibi herşeyi yanlarından sürekli ayırmadıkları ve herşeyi anlatıp paylaştıkları çanta gibi taşıdıkları bi kız arkadaş bulundururlar.herşeyi anlatırlar.erkek arkadaşının ona neler söylediğini neler yaptıklarını.erkekler özel saydıkları bu konuları arkadaşlarıyla paylaşmak istemezler vs...En komiğide erkek arkadaşıyla bitartışma geçtiği zaman nasıl davranması gerektiği hakkında istişareler yapıp strateji belirlemeleri :mrgreen: ama erkekler şeffaftır en azından 8-)
seçkin insanların kurduğu galakside bi kara delik ben...
Kullanıcı avatarı
alara
Quick Friend
Quick Friend
Mesajlar: 75
Kayıt: 06-02-2006 13:53

Mesaj gönderen alara »

doğru tespitler bence de.
ama eternitynin dediği gibi,zıt kutupların birbirini çekmesi olayı da mevcut bişey.
yadsınamaz...
ama cidden hoş olmuş yazı.
akıl olmayınca ne yapsın fikir,
çalsın abdurrahman oynasın bekir....
Kullanıcı avatarı
Zeko
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1356
Kayıt: 04-11-2006 14:45
Konum: tek taraflı yolun ortasından

Mesaj gönderen Zeko »

erci737 yazdı:Ya kızlara ne demeli?Tek başlarına birey olmayı başaramamışlar gibi herşeyi yanlarından sürekli ayırmadıkları ve herşeyi anlatıp paylaştıkları çanta gibi taşıdıkları bi kız arkadaş bulundururlar.herşeyi anlatırlar.erkek arkadaşının ona neler söylediğini neler yaptıklarını.erkekler özel saydıkları bu konuları arkadaşlarıyla paylaşmak istemezler vs...En komiğide erkek arkadaşıyla bitartışma geçtiği zaman nasıl davranması gerektiği hakkında istişareler yapıp strateji belirlemeleri :mrgreen: ama erkekler şeffaftır en azından 8-)
kayda değer bir cevap
[i][b]Tek cümlelik bir nokta değilim...[/b][/i]
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir