'Baba'nın ardından ortaya çıkan gerçekler...

Kültür ve sanat haberleri
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1694
Kayıt: 16-09-2003 17:07
Konum: İstanbul
İletişim:

'Baba'nın ardından ortaya çıkan gerçekler...

Mesaj gönderen Alamut »

Resim
“Benim hayatımdaki en büyük sefalet ünlü ve servet sahibi olmaktır. Eğer Hollywood’daysam bunun sebebi parayı geri çevirecek ahlaki cesaretimin olmaması”...

Hollywood’un pırıltılı dünyasını sevmediğini bu sözlerle ifade eden dev aktör Marlon Brando’nun, borç batağı içinde hayata veda ettiği ortaya çıktı.

İnternetteki “imdb” sitesinin haberine göre, Marlon Brando efsanesini kısa bir süre önce yayınlanan “Brando in Twilight” adlı kitabında anlatan Patricia Ruiz, 80 yaşında yaşamını yitiren aktörle ilgili pek çok gerçeği burada kaleme aldı.
Kitaba göre, tek odalı bir bungalovda devlet yardımıyla geçinen Brando, “Rıhtımlar Üzerinde-On the Waterfront” filmiyle kazandığı Oscar ödülünü haczedilmemesi için saklıyordu.

OĞLUM İÇİN
Kiraladığı adada sakin bir yaşam sürdürürken oğlunun işlediği cinayetle hayatı kararan Brando, milyonlarca doları Christian Brando’yu hapisten kurtarmak için harcadı. Marlon Brando’nun evlatlığı Cheyenne’in erkek arkadaşı Dag Drollet’yi 1990 yılında öldüren Christian Brando, babasının tüm çabalarına karşın cinayetten hapse mahkum oldu. Brando, 7 milyon dolar borca girdi.
Brando, son günlerinde de eski hizmetçisi Christina Ruiz’in tehditleriyle bunaldı. Brando’nun 10 yaşındaki otistik çocuğu Timothy’ye bakması için aralarında anlaşma olduğunu savunan Ruiz, ünlü aktöre telefonlar açarak her ay kendisine 10 bin dolar ödemesine ilişkin anlaşma yaptıklarını, anlaşmaya uymaması halinde 100 milyon dolar tazminat istemiyle mahkemeye başvuracağını belirtiyordu. Ancak, Brando’nun beş parası yoktu.
Borç batağı içindeki aktör, ailesi ve arkadaşlarına geçen yıl ölüme hazır olduğunu söylese de asla vazgeçmedi. Yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen “Big Bug Man” adlı çizgi filmde para kazanmak uğruna seslendirme yapmaya karar verdi. Ancak, sinema efsanesinin ömrü bu projeyi gerçekleştirmeye yetmedi.
Marlon Brando, birkaç ay önce, öldükten sonra yakılarak küllerinin adasının çevresine serpilmesini, cenazesinde ise yakın arkadaşı aktör Jack Nicholson’ın kendisini anlatmasını vasiyet etmişti.
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 6250
Kayıt: 18-01-2004 13:00

Mesaj gönderen ComiC »

Yazık adama be oğlu için harcamış parasını. Ama hani aslında çok zenginmiş filan diye şeyler çıkmıştı biz şimdi hangisine inanalım :(
enjoy the silence..
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir