Bebeğini lokantada emzirdi, kovuldu

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

Bebeğini lokantada emzirdi, kovuldu

Mesaj gönderen taNGo »

ResimBurger King, müşterilerin yanında bebeğini emzirdiği için lokantalarının birinden kovulan kadından özür dilemek zorunda kaldı.

Burger King tarafından, bebeğini emziren anne Kate Gearty için hazırlanan özür mektubunda, ''Burger King Şirketi ve bağlı kuruluşları, 10 Kasım'da müşterilerimizden birinin maruz kaldığı rahatsızlıktan ötürü özür diler'' denildi.

Şirket sözcüsü, ''Anneye müdahale eden işçinin, durumdan rahatsız olan başka bir müşterinin talebi üzerine bu şekilde davrandığını'' öne sürdü.

Bayan Gearty'den lokantayı terketmesinin istenmediğini iddia eden sözcü, ''Bir bayan görevlinin, anneden göğüslerini örtmesini ya da bayanlar tuvaletine giderek bebeği orada emzirmesini söylediğini'' belirtti.

Utah eyaletinin Orem kentinde, Burger King çalışanlarından biri bebeğini emziren anneden ya buna son vermesini ya da lokantayı terketmesini istemişti. Kate Gearty adlı anne olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Bebeğimi emzirdiğim için adeta suçlu muamelesi gördüm'' demiş ve kendisinden özür dilenmesini istemişti.

Utah eyalet yasaları kadınların bebeklerini diledikleri yer emzirmelerine izin veriyor.

Kaynak: Hürriyetim
Dreams
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir