Kız arkadaşıyla el ele tutuştu diye başına gelmeyen kalmadı

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

Kız arkadaşıyla el ele tutuştu diye başına gelmeyen kalmadı

Mesaj gönderen Eternity »

ResimAntalyalı lise öğrencisi Salih Okatan (19), okul bahçesinde kız arkadaşıyla el ele dolaştığı için, önce Müdire Şükriye Çayır’ın odasına çağrılıp kızın babası ve öğretmenlerce dövüldü. Daha sonra polisler tarafından da tartaklanan Okatan, 3 gün de uzaklaştırma cezası aldı. Okatan,dayak yediği güne ait kamera kayıtları ile yargıya başvurdu.

LARA’daki Baro Meslek Lisesi öğrencisi Okatan, 5 Aralık 2005’te kız arkadaşı G.P. (16) ile okul bahçesinde el ele tutuştu. İddiaya göre bahçede gezen gençleri gören Müdür Yardımcısı Kerim Büyükateş ile rehber öğretmen Lokman Kılıç, Okatan ve G.P’yi yaka paça Müdire Şükriye Çayır’ın odasına götürdü. Çayır’ın haber vermesi üzerine okula gelen genç kızın babası A.P, Okatan’ı dövdü. Bu arada, yine okul yönetiminin haber verdiği iki polis de müdürün odasına gelerek Salih Okatan’ı tartaklamaya başladı. Olayın ardından baba A.P. kızını okuldan aldı. Okatan’a da 3 günlük okuldan uzaklaştırma cezası verildi. Antalya İl Milli Eğitim Müdürvekili Ahmet Sezai İrtem’in araya girmesiyle Salih Okatan’ın okuldan atılması engellendi.

Olayın şokundan henüz kurtulamayan Salih Okatan, şunları söyledi:

"Müdür Şükriye Çayır, G.P. ile evlenmemizi istedi. Biz de sadece flört ettiğimizi söyledik. Okulu bırakmam konusunda baskı uyguladılar. Kız arkadaşımı okuldan aldılar. Tek suçum kızın elini tutmamdı. Arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla, G.P. bu olaydan sonra intihar edeceğini söylemiş. Bunu üzerine yine görüşmeye başladık. Ancak ailesi sürekli okula gelip beni tehdit edip, küfürler yağdırınca ayrıldık."

MÜFETTİŞLER ARAŞTIRIYOR

Antalya İl Milli Eğitim Müdürvekili Ahmet Sezai İrtem, görüntülerin ortaya çıkmasından sonra Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelen iki müfettişin 10 gündür dayak olayını araştırdığını belirtti. İrtem, Okul Müdiresi Şükriye Çayır’ın daha önce de soruşturma geçirdiğini ve müfettiş raporu doğrultusunda Halk Eğitim Merkezi’ne öğretmen olarak atandığını kaydederek "Ancak yargı kararıyla tekrar görevine iade edildi" dedi.

Müdire komplo dedi kızın babası ise şantaj

Okul Müdiresi Şükriye Çayır, görüntülerin ortaya çıkmasını kendisine kurulan bir komplo olarak nitelendirdi. Çayır, "Başarımı hazmedemeyen iki müdür yardımcısı ve üyesi bulundukları sendika bana komplo kurdu. Müdür yardımcıları bana bu görüntüleri kullanacaklarını söyleyerek şantaj yapıyorlardı" diye konuştu. Okul müdiresi, müdür yardımcıları hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. G.P’nin babası A.P. ise Salih Okatan’ın olaydan uzun süre sonra kendisini arayarak görüntüler karşılığı 100 bin YTL istediğini iddia etti.

Hürriyet
Kullanıcı avatarı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 3422
Kayıt: 02-02-2005 00:28

Mesaj gönderen DiLeMmA »

Hangi devirdeyiz ki?Yazık çok yazık.
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Kullanıcı avatarı
basim_belada
Quick Friend
Quick Friend
Mesajlar: 56
Kayıt: 03-09-2006 22:45

Mesaj gönderen basim_belada »

böyle eğitimciler, böyle polisler olduğu sürece bu ülke içinde bulunduğu bataktan kurtulamaz.bu eğitimcilere kim hangi kafayla diploma vermiş acaba ve kim hangi kafayla bu polisleri yetiştirmiş acaba????
Kullanıcı avatarı
eTipuFf
Quick Friend
Quick Friend
Mesajlar: 57
Kayıt: 27-08-2006 23:34

Mesaj gönderen eTipuFf »

Geri kafalılık bu yaa.Ayrıca müdire midir nedir o da bunu kendini başarılı herşeyi kontrol eden biri gibi göstermek amaçlı yapmış görünüyor.Görüntüler ortaya çıkınca söylediği lafa göre iş diy kafayı yemiş yazık böyle eğitimci olmaz.
Kullanıcı avatarı
maXimuS
Moderator
Moderator
Mesajlar: 315
Kayıt: 23-03-2005 16:22
Konum: istanbuL
İletişim:

Mesaj gönderen maXimuS »

oho ben yanmisim ozaman.. buna gore beni asmalari lazim :P
[color=#d10000]<?PHP [/color]
[color=#0000ff]echo ("[/color][b][color=#0051ff][i] When the rain keeps falling can't you hear me calling? For somebody new Someone just like you [/i][/color][/b][color=#002dff]");[/color]
[color=#e30000]?>[/color]
Kullanıcı avatarı
unlegality
Quick Friend
Quick Friend
Mesajlar: 92
Kayıt: 01-10-2006 21:46

Mesaj gönderen unlegality »

Erkeklerin toplandığı kahvehanelerin kadın kahkahasından yoksun olduğu ayrıca kahkaha atan kadınlara kötü gözle bakılan coğrafyalar için normal sayılabilecek bir davranış biçimi , ama beni burada asıl üzen olay bunun öğrencilik çağında sevginin ne olduğunu öğrenmeğe çalışan insanlara yapılması . Bir cuma vaazında dinlediğim "sevgi" konulu vaazdı bana dinimizin sevgiye nasıl bir hoşgörü ile baktığını anlatan "Sevin herkesi sevin SEVGİLİNİZİ , EŞİNİZİ , ÇOCUĞUNUZU ,.... herkesi ve herşeyi sevin onları yaradandan ötürü sevin , onları bu sevgiyi hakettikleri için sevin " diye vaaz veren vaiz beni hayatımda dinlediğim en güzel vaazla mutluluğa erdirmişti , düşünün o kadar hoşuma gitmiş ki burada bahsediyorum .
Küçüçük insanların elele tutuşmasından rahatsız olanlar acaba bu rahatsızlıklarının asıl sebebinin , hayatları boyunca onlar kadar birbirleini sevmedikleri eşleri ile aralarındaki ilişkinin yüzlerine çarpıldığını hissetmeleri olduğunu biliyorlar mı acaba ?
Herkesi ve herşeyi sevin yaradandan ötürü olmasa bile onlar bunu hak ettikleri için yapın bunu
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir