Aşkı kadınlar başlatıyor...

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Aski iste savunmamamin sebebi bu! Benim icin ya hep, ya hic; ya var ya yok oldugundan; asri olan * Sevginin * ta kendisindir sadece. Ya o vardir, ya da hic yoktur. Olmasi zaman alir. Basta da olusabilir, cünkü sevgi fark farktir. Ama zaman icerisinde olgunlasip bir filkizden agaca dönüsür ve kökleri derinlere salar.

Ask soyuttur, sevgiye oranla cok daha bir soyuttur. Ask tensel, sevgi tinsel agirlikta olan olgular oldugundan bitmeyen sey sadece sevginin kendisidir.

Hercai mi herkes... Insanlar olgunlastikca, boyun eginlikleri de artiyor ve dönüsler aslinda zorlasmasina ragmen; bir kere dönüldü mü; yasaniyor o zaman icin sonuna dek. Yeter ki insan, sadece kendini düsünmesin ve akrsilikli bir payda altinda; dönebilmeyi ve güzelliklerle tekrar yüzlesebilmeyi istesin.. Insanoglu ne tuhaf... Bir insani tanimak o kadar zorken - kolay kisimlarini demiyorum burada -, taniyip duygulanip, birlikte olup; sonra yollari kesip gecen zaman icinde o tanisik bagi silebilmesi ne aci! Silebilene de ne aci! Cünkü, saglikli bir birliktelik, saygi, dostluk ve sevgi birlesimden geciyorsa; o evvelince olusturulmus dostlugu korumak; hatta * inaniliyorsa * dönebilmek gerek!

Hayat iste bu!
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Alamut »

Seven kalp ile dostluğu yürütemezsin. Kıskanırsın, kendine ona, dostluğa zarar verirsin. Ayrılık çok önemli. Ben o kadar değilim. O durumun sıfatı ne ise işte o olamam. Üzgünüm....
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Insanlar elbette ayni olamazlar...
Cok dolayli yazdin, acmani rica ediyorum.. Yoksa kendime pay cikartacagim; ki istedigin de o sanirim..
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

Mesaj gönderen sarı gelin »

MARTI sana değil bu sözler..sahibi anlıyor merak etme..
BU ARADA BEN BİRŞEYİ ANLADIM..EVET AŞKI KADINLAR BAŞLATIYOR VE YÖNLENDİRİYOR...AMA BİTİREN,TÜKETEN ERKEKLER OLUYOR..
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Anladim Sari Gelin anladim..

Baslatan belki kadinlar da olabilir, ama yönlendiren onlar.. Ben inaniyorum.. Sen nasil bir hamura sekil verirsen, nasil yogurursan; o farkli bir lezzet olarak soframiza gelebiliyorsa, ya da farkli bir sekilde görünebiliyorsa; bunlar da böyle... Bir acidan yani.. Hatta evlilik adimina dek.. Biri demisti ki, bir erkegi evlilik icin ikna edecek olan kadinin kendisidir.. ( Ki ya sence? ). Yönlendiren biziz.

Erkeklerin tüketici olabileceklerine de inanabiliyorum.. Bir erkek simdi evet dedigi seye; rahatlikla baska zamanda hayir da diyebiliyor. Düsününce kendimi ve cevremi, hak veriyorum..
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

örnekleri çoğaltabiliriz,etrafına bak bir..bitiren çoğunlukla erkekler...ama onları suçlayamazsın,sevince köle olursan oluruda budur olmazıda..üstüne çok düşmeyeceksin...kısaca havalandırmayacaksın...
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Güzel bir yaklasim. Lakin dedigini, bayanlara da yapmamak lazim;)
Kullanıcı avatarı
c|ost
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen c|ost »

Aşk "çıkar meselsi" olmamalı. Beklentiler elbette olacak ama genel yargı da
malesef çıkarlar ilk plandadır ve alacak verecek kalmayınca ilişkiler de
tükenmeye mahkumdur.
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

çıkarlar bittiğinse nedense bahaneler hep aynı oluyor..aklım karıştı,bir tuhafım,biraz kendimi dinlemeliyim,seni üzmek istemiyorum,sen benden daha iyilerini hakedersin...vs....anlarsınki biletin kesilmiş..
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Ah insanoglu.. Neden herseyi zora sokup; güzel olan seyleri bozmayi kendilerine hak bilirler. Kimseninhakki yok aslinda. Cikara dökmeye de hak yok aslinda. Diyorum kendi kanaatimce. Ve diyorum ki, insan egosuna sahip cikabilmeli. Hercai davranmamali.