"Harry Potter ve Melez Prens" 2008'de geliyor

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

"Harry Potter ve Melez Prens" 2008'de geliyor

Mesaj gönderen Eternity »

K Rowling'in kaleme aldığı Harry Potter serisinin altıncı halkası olan “Harry Potter ve Melez Prens-Harry Potter and the Half-Blood Prince”, 21 Kasım 2008 tarihinde seyirciyle buluşacak.

J.Internetteki “eonline” sitesinin haberine göre, serinin beşinci halkası “Harry Potter ve Zümrüdü Anka Yoldaşlığı-Harry Potter and the Order of the Phoenix”in 13 Temmuz 2007'de vizyona gireceğini duyuran yapımcı şirket Warner Bros., Potter hayranlarına yeni müjdeyi de verdi. Buna göre, çalışmalarına başlanan “Harry Potter ve Melez Prens”, 2008 yılının Kasım ayında izleyici karşısına çıkacak.

Filmin yönetmeni ve oyuncuları hakkında herhangi bir açıklama yapılmasa da Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron) ve Emma Watson'ın (Hermione) yine aynı rolleri üstlenmesi bekleniyor.

Yapımın gösterim tarihi için özellikle “Şükran Günü” haftasının seçildiği, bu dönemde hasılatın daha yüksek olduğu kaydedildi.

Film, Harry'nin Hogwarts Okulu'ndaki altıncı yılında geçiyor ve kahramanımız Harry, bir büyü kitabının esrarengiz sahibini bulmak için harekete geçiyor.

EFSANEYE DEVAM

J.K. Rowling'in tüm dünyada milyonlarca satan kitabından beyazperdeye uyarlanan serinin ilk filmi “Harry Potter ve Felsefe Taşı-Harry Potter and the Sorcerer's Stone”, 2001 yılında seyirciyle buluşmuştu. Seri, 2002'de “Harry Potter ve Sırlar Odası-Harry Potter and the Chamber of Secrets” ile devam etmişti. Her iki filmin yönetmenliğini de Chris Columbus üstlenmişti.

Seriden 2004 yılında Alfonso Cuaron'un yönettiği “Harry Potter ve Azkaban Tutsağı-Harry Potter and the Prisoner of Azkaban” 2004'te, Mike Newell'ın yönetmen koltuğuna oturduğu “Harry Potter ve Ateş Kadehi-Harry Potter and the Goblet of Fire” ise geçen yıl izleyiciyle buluşmuştu.

Hürriyet
Kullanıcı avatarı
Queen_Witch
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2982
Kayıt: 22-01-2006 23:55
Konum: istanbul

Mesaj gönderen Queen_Witch »

ii güsel :P 2 yıl dahah bekleriz nolcaK :)
Deryaya Yol Bulmaya Kudretin Varken Neden Çiğ Tanesi Peşindesin?
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 6250
Kayıt: 18-01-2004 13:00

Mesaj gönderen ComiC »

çok uzun ya zaten kitapta seneye çıkacak ohoo :)
enjoy the silence..
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir