Batman ''The Dark Knight''

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
Cevapla
TriniTy
Super Friend
Super Friend
Mesajlar: 505
Kayıt: 24-07-2006 17:07

Batman ''The Dark Knight''

Mesaj gönderen TriniTy »

Internetteki ''netscape'' sitesinin haberine göre, yapımcı şirket Warner Bros., ''The Dark Knight'' adlı yeni filmin duyurusunu yaptı. Buna göre, 2005 yapımı ''Batman Begins'' isimli filmin devamı niteliğini taşıyacak filmde, yine Christopher Nolan kamera arkasına geçecek. Serinin yeni halkasında, ''Gotham'' kentini kurtarmak için
Batman'e dönüşen iş adamı Bruce Wayne'i yine Christian Bale canlandıracak. Yarasa adamın ezeli düşmanı ''Joker'' rolünde ise ''Brokeback Dağı-Brokeback Mountain'' filminin eşcinsel kovboyu Heath Ledger izleyici karşısına çıkacak.

Yeni filmde, ''Joker'' karakteri ile Batman karşı karşıya gelecek. Christopher Nolan ile David Goyer'ın öyküsünden Jonathan Nolan'ın senaryosunu yazdığı yapımda Batman'in henüz ''süper kahraman'' olmadığı ilk yıllara dönülecek. Batman rolündeki Christian Bale, ''Joker''in bulunduğu bir projede yer almayı çok istediğini belirterek, ''Joker'i bu filmde görmeyi çok istiyorum. Ancak, bu, seyircinin daha önce seyrettiği Joker'den çok farklı olacak. Daha karanlık, fesat bir Joker görecekler. Bu da bence bir düşman için en iyi özellikler'' dedi. Filmin yönetmeni Nolan da hikayeye devam etmekten dolayı büyük heyecan duyduğunu söyledi. ''Joker'' rolü için çok yetenekli ve korkusuz bir oyuncu aradıklarını ve sonunda da Heath Ledger'da karar kıldıklarını anlatan Nolan, sanatçının bu rolde başarı sağlayacağına inandıklarını belirtti.

Filmdeki ''Penguen'' rolünün Oscarlı oyuncu Phillip Seymour Hoffman'a önerildiği, ancak henüz olumlu bir yanıtın gelmediği ifade edildi. Gotham şehrinin daha sonra ''Two Face'' adlı karaktere dönüşen bölge avukatı Harvey Dent rolünün ise genç aktör Ryan Phillippe'e teklif edildiği belirtildi.

Serinin yeni filminin çekimlerine gelecek yılın ilk aylarında başlanacak.
[img]http://img158.imageshack.us/img158/185/dancinggirloa8.gif[/img]
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir