ve alayküm selam arkadaşım da burda ender raslanır muabbet... Seni tebrik ederim buna şahit olduysan. Genelde burda selam alıp verilir. İgeceler felan denilir. Bende genelde hep buna raslamışımdır. sayende işte belki bi geyik Muabetti döncek
"Bence hani edebi sanatlarının arasına bir yenisi eklenicekse bu geyik olmalıdır. Çünkü artık günümüzde öyle bir hal almıştır ki gün içerisinde ettiğimiz lafların %20sini bu tarz konuşmlar alır olmuştur. Hatta bir tanım yapmak lazım gelirsede şöyle bir tanım yapabilirim.
Geyik: Sözcükleri gerektiği anlamlarda ve yerlerde kullanmama sanatıdır. Söze ve cümleye alay,dalga,iğne ve buna benzer herşeyi katabilir. "
Bu tanımı daha öncede başka bir başlıta kullanmıştım. Aşa yukarı seninkine yakın bir tanım.
Bu arada senin imzana takıldım. SEn bir müzik parçasıyla karıştırdın heralde ölümün Allah'ın emri olduğunu. Eğer öyle bir mantık doğru olsaydı dinimizde İNTİHAR en büyük ibadet sayılırdı. Ölümden korkmaman güzel bir olgu ama emin ol korkan kimse ölümden korkmuyor ölümden sonrası onu korkutuyor ve düşündürüyor. Zaten ölüm anlık bir şey olduğundan o anda kimse bunu düşünmeye zaman ayırabileceğini zannetmiyorum. (gene saptırdım kusruma bakmayın. Bugunlerde bu çok oluyor.. özür)
chack cok güzel bi yorumdu
buda böyle bi ibadet bide şarkı dedin hiç duymadım sadece sohbetlerde ve tesellilerde duydum
haklısın biraz düşünmeli aklıma hiç gelmediydi saol cook teşekkür ederim