ilk adım

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
agrilion
Fast Friend
Fast Friend

ilk adım

Mesaj gönderen agrilion »

ilk adım
Fakat, eğer henüz bir ilişkinin başlangıcındaysanız, cevap “hayır” olacaktır. Kollarınızı boynuna dolayıp onu öpmeye çalışmanızı garipseyecektir.
Fakat, bu çoğunlukla olmaz. Cinsellik konusunda en agresif kadın bile kendiliğinden adım atmaz. Ama karşısındaki adamı gerçekten çok istediğini belli eder. Erkekler bunu sever mi? Kesinlikle. Gerçek şu ki, gece yataklarına uzandıklarında hayalini kurdukları tek şey budur.
Siz büyük ihtimalle partnerinize karşı çok açık davranıyorsunuzdur. Ama erkekler bazen kalın kafalı olabiliyorlar. İşte size, onları aydınlatmanıza yardımcı olacak beş tavsiye...
1. Onu davet edin.
Bir içecek en iyi teklifi yapmanızı sağlar : “Bizde bir kahve içmeye ne dersin?”
2. Ona dokunun.
Elinizle koluna dokunmanız veya gögüsleriniz koluna çarpmanız en akıllıca yol olacaktır. Durabileceğiniz veya oturabileceğiniz en yakın mesafede durmaya da dikkat edin.
3. Ona iltifat edin.
Şakalarına gülün. Gözlerinin içine bakın ve gülümseyin. Söylediği şeylere pozitif cevaplar verin. Erkekler bu tür şeylerin hepsini cesaret verici bulurlar.
4. Muhabbet cansızlaşırsa, bırakın öyle kalsın.
Erkekler, bir adım atmadan önce çoğunlukla sessiz kalırlar. Bu anın kaçmasına izin vermeyin.
5. Kışkırtıcı sorular sorun.
Mesela, ayak ovalamada ne kadar iyisin?, İyi öpüşür müsün?, Sabah kaçta uyanman gerekiyor?...anlarsınız ya...
dünya bir gündür oda bugündür
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

saçma şeyler bunlar ya.. eğer karşındakinin ilgisi yoksa ağzınla kuş tutsan bir şey olmaz..
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Kullanıcı avatarı
FaT
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen FaT »

EE bencede saçma şeyler hemde gereğinden fazla saçma şeyler daha mantıklı bşy ler yokmu*ki hem aynı muhabbetler şunu söyle bunu söyle eskidi bunlar kimse yemez artık.kaldıki neyse mantıklı bulan varsa çıksın da söylesin mantık bunun neresinde?
[size=150][glow=red][b]Ne GiT diyeceğim sana,nede KaL!BeNiM aşkımın benim için atacak bir yüreğe ihtiyacı VaR,ya aç yüreğini büyüsün aşk içinde,yada bulaşma aşka hiçbir ZaMaN....
[/b][/glow][/size]