Anneme küfür etti

Futbol hakkında tüm konular.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

Anneme küfür etti

Mesaj gönderen Eternity »

Materazzi’nin provoke davranışlarının kurbanı olduğunu savunan Fransız yıldız, "Arkamdan bu küfürleri 2 kez daha tekrarlayınca dönüp, yapılmaması gereken hareketi yaptım. Pişman değilim" dedi.

DÜNYA Kupası finalinde İtalyan rakibi Marco Materazzi’ye kafa attığı için, kariyerinin son maçında oyundan atılan Fransız Zinedine Zidane kendini savunarak, "İnsanlardan özür dilerim, ama pişman değilim" dedi. Montunu omzuna atarak, Fransa’nın şifreli kanalı Canal+’nın canlı yayın konuğu olan Zidane, "Kafa atma" olayını şöyle anlattı: "Topa birlikte hareketlendiğimizde formamı çekiştirdi. Ben de kendisine ’Formamı istiyorsan acele etme maç sonunda formaları değiştiririz, formamı sana veririm’ dedim.

Anneme ve kızkardeşime çok ama çok ağır küfürler etti. Burada televizyonda söylenecek gibi değil, sinirlendim ama kendimi tuttum ve çekip gittim. Ancak o arkamdan bu küfürleri iki kez daha tekrarlayınca dönüp o yapılmaması gereken hareketi yaptım.

Herkesten özür diliyorum

Hareketim affedilecek bir hareket değildir. Ancak büyük bir provokasyon olduğunu da herkesin bilmesi gerekir. Anneme ve kızkardeşime bu kadar ağır küfredince dayanamadım. Ben deli miyim kariyerimin bitimine 10 dakika kala böyle bir hata yapayım. Ancak yine söylüyorum, herkesin bilmesini isterim ki, provokasyon olmazsa böyle bir hareket de olmazdı.

Kimse provokatörü konuşmuyor

Ben hatalıyım bunu kabul ediyorum. Kesinlikle yapılmaması gerekeni yaptım. 2 milyar televizyon izleyicisinden özür diliyorum. Özellikle beni örnek alan çocuklardan ve gençlerden özür diliyorum. Benim de çocuğum var, böyle bir şeyi görmesini ister miyim. Herkes yaptığım hareketi konuşuyor ama provokasyonu yapanı kimse konuşmuyor. Hakem kırmızı kart verince dönüp ona da söyledim."

Hürriyet
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

Mesaj gönderen Eternity »

Annenin öfkesi


İngiliz basınında çıkan habere göre, anne Zidane, kendisine küfür ettiği iddia edilen Materazzi’nin hayalarının doğranıp bir uzun tabak içinde önüne getirilmesini istedi.

İTALYA ile Fransa arasında oynanan Dünya Kupası finalinde, Fransız Zidane’ın İtalyan Materazzi’ye attığı kafa ve ikilinin o pozisyonda yaşadığı diyaloğun yansımaları dünya basınında yer almaya devam ediyor. Dün de İngiltere’nin yüksek tırajlı gazetelerinden Daily Mirror, "ZZ Doğra" manşetli özel haberinde, Zinedine Zidane’ın annesi Malika’nın okuyanları dehşete düşüren açıklamalarını yayınladı. Habere göre bayan Zidane, kendisine "terörist fahişe" diyen Marco Materazzi’nin hayalarının doğranıp bir uzun tabak içinde kendisine getirilmesini istedi.

Aile şerefini korudu

Oğlunun kafa atmasına neden olan sözlere öfkesini dile getiren Cezayirli anne, oğlunun Materazzi saldırırken şerefini savunduğunu söyledi. "Bu iğrenç hakaretlerin kimse altında kalamaz" diyen Malika Zidane, yakınlarına "İtalyan oyuncu benim için "terörist fahişe" dediyse onun hayalarının koparılıp tabak içinde bana getirilmesini istiyorum" dedi.

Bu arada David Beckham, R.Madrid’den takım arkadaşı olan Zidane’a onu destekleyen yazılı bir mesaj gönderdi. İngiltere Başbakanı Tony Blair’i ziyarete eden Cezayir Cumhurbaşkanı Abdelaziz Bouteflika da Zidane’a gönderdiği mektupta, Zidane’dan "Dünya Kupası’nın yarı tanrısı" diye bahsetti.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir