Soru: Enfeksiyon nedir? Cevap: Hükümetin düşüremediği fakat ters düşürdüğü bir hayat şeklidir. (Hüseyin-Lise 1)
Soru: FAO (Dünya Gıda Örgütü) nedir? Cevap: Farkında olmadan ya da istenmeden çıkan bir gazdır. (Mehmet-6. Sınıf)
Soru: Haçlı Seferleri'nin çıkış nedeni nedir? Cevap: Hocam affedersiniz, poponun kışkırtmış olmasıdır. (Ensar-6. Sınıf)
Soru: Dünyanın yuvarlak olduğunu kim kanıtlamıştır? Cevap: Allah kanıtlamıştır. (Sadık-6. Sınıf)
Soru: Ailede demokrasi nasıl olmalıdır? Cevap: Ailede demokrasi, sen istediğin zaman anneni dövemezsin. Ya da evde istediğin için evi kırıp dökemezsin. Baba olunca olabilir.(Emel-6. Sınıf)
Soru: Kimler oy kullanamaz? Cevap: Hamile olma ihtimali yüksek olanlar. (Selçuk-7. Sınıf)
Soru: Şoka girmiş kişiye neler yapılmaz? Cevap: Tokat atılmaz, yoğurt yedirilmez. (Cihan-8. Sınıf)
Soru: Avrupa'da reform hareketini kim başlattı? Cevap: Riki Martin Luther. (Şenol 7. Sınıf)
Soru: Ege Bölgesi neden girintili çıkıntılıdar? Cevap: Türkiye'nin en kıvrak bölgesi olduğu için. (Halit-7. Sınıf)
Soru: Devletin kuruluş amacı nedir? Cevap: Devlet bazı insanların hususi büyük işlerini yapmak için kurulmuştur. (Kübra-7. Sınıf
ya ben kendimden örnek vermek istioru m;Pp ortaokulda fende bi soru vardı
soru: anne ve babanın göz rengi siyh fakat çocuKlarınınn göz rengi mavi bunu sebebi nedir ?
Cevap: mucize:)
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Bende daha önce söylemişmiydim bilmiyorum ama türkçe yazılılarında komposizyonlarımı çok matrak yazardım ve öğretmen 30 üzerinden 25'in altına hiç düşmezdi heheh
Soru: Şoka girmiş kişiye neler yapılmaz?
Cevap: Tokat atılmaz, yoğurt yedirilmez. (Cihan-8. Sınıf)
Ya soruda "neler yapılır" diye sorulsaydı ne olurdu bilmem. Bu çocuklar büyüdükçe mi bi haller oluyo anlamadım. 10 yaşında çocuk aşkı kavramış ama bu adamlar hayatın anlamını kavramamış Yazık
Neler yapilir, hakkatten iyi ki sormamislar [ Neler yapilmas ki derlerdi herhalde ..] Valla ya; bacak kadarlar herseyi cözmüsler; digerlerine baksan is yok
yaa bi keree hocaa komposizyondaa şey demişti satrançta oyun bittiğinde bütün taşlarr aynı kutuya konurr falan.. aLLaah biii komedii yazmışımm ;Pp hocaa okuttu tahtadaa reziL etti ya
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]