Sambacilar'da Sakatlar DÜzelİyor!..

Futbol hakkında tüm konular.
Cevapla
mad_emrah

Sambacilar'da Sakatlar DÜzelİyor!..

Mesaj gönderen mad_emrah »

Dünya Kupası finallerinin favori takımı Brezilya'da, sakat olan yıldız oyuncular Emerson ve Kaka, takımla birlikte çalışmaya başladı. Ayak bileği ve dizlerindeki sakatlıklar nedeniyle iki gündür antrenmanlara katılamayan yıldız oyuncular, çeyrek finaldeki Fransa maçı öncesi takımla birlikte ilk antrenmanlarına çıktı.

Brezilya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Kaka ve Emerson'un, yapılan fizyoterapi sonrasında takımla birlikte çalışacak duruma geldikleri belirtilirken, cumartesi günü Fransa karşısında oynayıp oynamayacakları ile ilgili net bir ifade kullanılmadı.

Milli takım doktoru Jose Luiz Runco, dün yaptığı açıklamada, iki orta saha oyuncusunun da yüzde 70 hazır olduğunu, ancak cumartesi günkü maçta yer alıp almayacakları ile ilgili karar için erken olduğunu söylemişti.

Runco, iki futbolcunun da Fransa karşısında forma giyebilmeleri için yüzde 100 hazır olmaları gerektiğini vurgulamıştı. Kaka ve Emerson, Brezilya'nın Gana'yı 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldiği karşılaşmada sakatlanmışlardı. Aynı karşılaşmada defans oyuncusu Lucio da sakatlanmış, ancak yapılan tedavi sonrasında Fransa karşısında takımdaki yerini alacağı açıklanmıştı.
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir