Bursaspor İddİali Gelİyor!..

Futbol hakkında tüm konular.
Cevapla
mad_emrah

Bursaspor İddİali Gelİyor!..

Mesaj gönderen mad_emrah »

Turkcell Süper Ligi'nin yeni takımı Bursaspor, sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde Teknik Direktör Raşit Çetiner gözetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda, yeşil-beyazlı futbolcular kondisyon artırıcı çalışma yaptı. Antrenman öncesi yeni transferler kaleci Ömer Çatkıç ile Sinan Kaloğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kaleci Ömer, Bursaspor'u iyi yerlere taşımak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Takımdaki birlik ve beraberliği yakaladıklarını takdirde ligde çok canlar yakalacaklarını belirten Ömer, şöyle konuştu: ''Geçen sezon eski kulübüm Gençlerberliği'nin iyi bir kadrosu yoktu, ancak takımdaki dayanışma başarıyı getirdi. Bursaspor'da da bunu sağlarsak istediğimiz sonuçları alabiliriz. Bursa'da futbol için büyük bir potansiyel var. Yavuz'la da aramızda tatlı bir rekabet olacak.''

Bursaspor'un Serdar Kurtuluş'a karşılık Beşiktaş'tan transfer ettiği Sinan Kaloğlu da, taraftarın karşısına çıkacağı günü iple çektiğini belirtti. Yeşil-beyazlı forma ile istediği başarıyı yakalayacağını kaydeden golcü futbolcu, ''Bursaspor her zaman istediğim bir kulüptü. Şu ana kadar herşey mükemmel gidiyor. Lig başladığında arkamızda büyük bir taraftar topluluğu olacak. Onların desteğiyle başarılı olacağımıza inanıyorum'' dedi.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir