Dev Organİzasyon BaŞliyor!..

Futbol hakkında tüm konular.
Cevapla
mad_emrah

Dev Organİzasyon BaŞliyor!..

Mesaj gönderen mad_emrah »

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki İl Spor Merkezleri, 29 Haziran Perşembe günü 26 branşta faaliyete başlayacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, il genelinde 5 binden fazla öğrenciye hizmet veren yaz spor okullarının, teşkilatın spor uzmanları, antrenörleri ve beden eğitim öğretmenleri nezaretinde, 26 branşta, il genelinde 29 tesiste hizmet verileceğini bildirdi.

1985 yılından bu yana uygulanan spor merkezlerinin, aynı anda binlerce çocuğa hizmet verecek şekilde planlandığını, bu yıl klasik branşların yanı sıra beyzbol, softbol, mini golf, çim hokeyi gibi birçok dala ağırlık verildiğini ifade eden Taşpınar, ''Aileler, çocuklarını spora yönlendirmede daha duyarlı olmalı. İl spor merkezlerinin, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve Türk toplumuna sağlıklı nesiller yetiştirmek için büyük bir görevi yerine getirdiğine inanıyorum'' dedi.

6-18 yaş grubundaki çocuklara hizmet verecek yaz spor okulları, 29 Haziran Perşembe günü Burhan Felek Spor Kompleksi'nde düzenlenecek törenle 2006 yılı faaliyetlerine başlayacak.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir