Pahalı değil, yürekli oyuncu lazım

Galatasaray taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
mad_emrah

Pahalı değil, yürekli oyuncu lazım

Mesaj gönderen mad_emrah »

G.Saray’ın golcüsü Necati Ateş başarılı bir sezonun ardından tatilin daha büyük anlam ve güzellik kazandığını söyledi Teklifler aldığını belirten yıldız isim “G.Saray’da mutluyum. Pahalı transfer değil yüreğini ortaya koyan yıldız lazım” dedi.

Galatasaray ve milli takımın golcüsü Necati Ateş, çarpıcı açıklamalar yaptı. Antalya'da tüm bir sezonun yorgunluğunu üzerinden atmaya çalışan Necati, şampiyon oldukları için tatilinin geçtiğimiz yıllara oranla daha güzel geçtiğini belirterek, "Şampiyonluğun verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Geçen senelere oranla, bu sene yaptığım tatilin ayrı bir keyfi oldu" dedi. "Ne kadar iyi transfer yaparsanız yapın, futbolcu sahaya yüreğini koymadığı zaman hiçbir şey olmuyor" şektlinde konuşan Necati, Galatasaray'da oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu da ifade etti. Necati, "Avrupa'dan çok cazip teklifler alıyorum. Ama Galatasaray'da mutluyum. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile başarılı olmak istiyorum" diye konuştu.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin
Mesajlar: 4055
Kayıt: 24-06-2003 01:15
Konum: Real World

Mesaj gönderen dJ4 »

Doğru Galatasaray bu günlere yürekli oyuncularla geldi lakin benim şahsen Galatasaray'ın en iyi dönemi diye tabir ettiğim zamanlar belkide tarihte en iyi dönemi bile o dönemlerdi. Yine bence Pele ve Maradona'dan sonra tarihe adını yazdırmış en önemli belki de 3. Futbolcu'ya sahip'ti yeni Brezilyalı'ları müşterek bahis dışı tutuyorum çünkü onların hepsi Hagi'den genç. Yani bu bağlamda dünya çapında çok büyük bir yıldız alabilmenin faydasıda yadırganamaz lakin bir Türk gencinden çok daha fazla yeteneği olmayan ve ruhunu ortaya koyamayacak bir adama bir sürü para verilmesine bende karşıyım ...
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir