Yükselen burcumuzu bilemeyiz diyorum ben

Burçlar ve yıldız falları ile ilgili her şey.
Kullanıcı avatarı
vişne
Super Friend
Super Friend

Yükselen burcumuzu bilemeyiz diyorum ben

Mesaj gönderen vişne »

Şu astrolojiyle pek ilgim olmadı ama burçlar yükselen burçlar çoğu kişinin az çok ilgisini çeker bilirim. Geçenlerde bir arkadaşım yükselen burcundan bahsederken fark ettim ki ben benimkisini bilmiyorum çünkü annem o saati tutmamış aklında. Doğum sancıları tuttuğunda doktorlar yemekteymiş der başka da bir şey demez. Bu yemek öğlen yemeği midir akşam yemeği midir artık bilinmez. Hadi ben yükselen burcunu bilemeyenlerdenim ama çoğu kişi saatiyle dakikasıyla biliyor doğum saatini (mi acaba?)
Yurdumuzda yaz - kış saat değişimi varken, hangi saate göre doğum saatimizi bilebiliriz ki? Bu burçları belirleyenler hangi saate göre belirliyorlar bunu ki? Hiç düşünmüşler miydi bakalım bu saat değişimlerini. Annem bana saat öğlen 1 de doğdun dese bu mudur benim saatim yoksa 1 saat öncesi 1 saat sonrası mıdır?

Yok yok, bir belirsizlik var bu konuda :)
Kullanıcı avatarı
zeynep_1114
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen zeynep_1114 »

yükselen burç olayına bende inanmıyorum banada gece yarısıydı diyor annem 12.30 gibi , 1 dakika öncesi veya bir dakika sonrası farklı bir yükselen veriyor bilenler nasıl eminler ben anlamıyorum :)
Kullanıcı avatarı
Nefertiti
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Nefertiti »

Yükselen burç, gezegenlerin sen doğduğun dakikadaki konumlarıyla alakalı ya hani, ona göre hesaplanıyor.Astrologlar her günün yıldız haritasını çıkarıyorlar ve yıldızların hareketlerini harfi harfine bildikleri için o günün konumuna bakıp bilmemkaç saat sonra o günkü yıldızlar nerede olurlar? bunu biliyorlar kayıtlar vasıtasıyla..Yani, örneğin, 1978 yılının 3 mart gecesi saat 10:00 'da yıldızlar gezegenler hangi konumdaymış diye bakıyorlar ve o tarihteki saat uygulaması da bilindiği için yükselen burcunu söyleyebiliyorlar.

yani benim yüzeysel olarak anlatabileceğim bu, meraklısına detaylı bi araştırma yaparım isteniyorsa... :)
Tırtılın "Dünya'nın sonu" dediğine, Usta "Kelebek" der...
Kullanıcı avatarı
ezelimgüzelim
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ezelimgüzelim »

bende araştırdım ve akrebe akrep çıkıyorum ama ne derece doğru bilemem.
Çıkmadık candan ümit kesilmez...
[img]http://img93.imageshack.us/img93/2258/1428ft0nukc2.gif[/img]
Kullanıcı avatarı
elodea_6__
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen elodea_6__ »

ben baktım yengece başak çıktı benimkisi ben her 2 burcun özelliklerini de taşıyorum bu yüzden ben inanıyorum!!!
`·.¸¸.·´´¯`··._.·[Le MøMeÑT De Vé®îTé`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

Bence siz burçalara da inanmayın :)