Dönüyor!

Beşiktaş taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

Dönüyor!

Mesaj gönderen Eternity »

100. yılda kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan menacer Sinan Engin’in, yeni sezonda Beşiktaş'ta göreve getirileceği öğrenildi.

Taraftar çok istiyor
Ve Sinan Engin için Beşiktaş’ın kapıları tekrar açılıyor. Kara Kartal’ın 100. yılında kazandığı şampiyonlukta icraatlarıyla önemli bir rol üstlenen Engin’in yeniden menacerlik yetkileriyle takımda görev alacağı öğrenildi. İkinci Başkan Murat Aksu’nun Sinan Engin’i Ümraniye’ye geri getirme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü ve camiadan bu yönde çok büyük bir baskı olduğu ifade edildi. Özellikle Siyah-Beyazlı taraftarların, Sinan Engin’i eski yetkileriyle yeniden Beşiktaş’ta görev almasını istedikleri belirtildi.

Ekşi altyapıya gidince...
Sinan Engin, eski başkan Serdar Bilgili döneminde üzerinde imzası bulunan Siyah-Beyazlı kulübe ait antetli bir kağıtla verilen ve skandala dönüşen vize olayı nedeniyle adliyelik olmuştu. Tecrübeli futbol adamı resmi olarak görünmese bile başkan Yıldırım Demirören’in gizli başdanışmanı gibi bir görev üstlenmiş durumda. Engin, yerli ve yabancı transferlerde de fikri alınan isimlerin başında geliyor. Sinan Engin’in Mehmet Ekşi’nin de yeniden altyapıya dönmesiyle birlikte yakın gelecekte göreve başlaması bekleniyor.

ekolay
Kullanıcı avatarı
onurkaya
Super Friend
Super Friend
Mesajlar: 669
Kayıt: 04-02-2006 17:36
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen onurkaya »

Haydi hayırlı olsun.
[b]Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz

Hz. Ali[/b]
jok3r_88

Mesaj gönderen jok3r_88 »

Kurban falan kesmek lazım.Hayırlı olsun Beşiktaşımıza.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir