'The Seven Samurai'ın bir yeni versiyonu daha çekiliyor

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
Cevapla
SeYdA

'The Seven Samurai'ın bir yeni versiyonu daha çekiliyor

Mesaj gönderen SeYdA »

Ünlü Hollywood yıldızlarının sinema projeleri yaz aylarında da hız kesmiyor. Internetteki ''variety'' ve ''hollywood reporter'' sitelerinin haberlerine göre, sinema yıldızları önümüzdeki günlerde yeni projelerde rol almaya hazırlanıyor.


''Sex and the City'' dizisinin Carrie Bradshaw karakteri Sarah Jessica Parker, ''A Family Affair'' adlı romantik komedide kamera karşısına geçecek. Filmin yönetmeninin henüz belirlenmediği kaydedildi.

Oscarlı ünlü aktris Jodie Foster ise son zamanlarda gerilim filmlerinden vazgeçemiyor. Yine bir gerilim filminde rol almaya hazırlanan Foster'ın rol arkadaşları, Terrence Howard, ''Lost'' dizisinin oyuncusu Naveen Andrews ve Mary Steenburgen olarak belirlendi.
Neil Jordan'ın yöneteceği ''The Brave One'' adlı yapım, vahşice saldırıya uğrayan bir kadın gazetecinin (Jodie Foster) intikam almak için harekete geçmesini konu alıyor.

Weinstein kardeşlerin beyazperdeye aktarmaya hazırlandığı Akira Kurosawa klasiği ''The Seven Samurai''ın yeni çevrimi için çalışmalar da sürüyor.

Film için George Clooney, Zhang Ziyi ve Donnie Yen'e rol öneren Weinstein kardeşler, Ziyi'nin filmde ''Shino'' adlı kasabalı kadını, Yen'in ise samurayların lideri Kambei'yi canlandırmasını planlıyor.

Ünlü aktris Winona Ryder ise ''Sex and Death 101'' adlı filmde rol alacak. Daniel Waters'ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstleneceği filmde, kadın düşkünü Simon Baker'a o güne kadar beraber olduğu 101 kadının adını içeren bir listenin gönderilmesinin ardından yaşanan olaylar işleniyor.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir