outlook express için pop3 adresi bedava hemen alın kullanın

İnternet üzerindeki güncel haberler, değişiklikler, paylaşımlar.
Cevapla
simfuntan
New Friend
New Friend
Mesajlar: 1
Kayıt: 28-05-2006 15:22

outlook express için pop3 adresi bedava hemen alın kullanın

Mesaj gönderen simfuntan »

merhaba arkadaşlar ne zamandır outlook tan mail adresimi kullanamanın yolunu arıyordum, buldum ve sizlerde eminim ihtiyaç duyuyorsunuzdur.. her nekadar gmail pop3 desklesede hata veriyor yada ayarlanması güç oluyor... öncelikle pop3 destekli bi mail adresinizin olması gerkli...ben size (adresiniz@gmx.com ,de,net ) uzantısı veren bi mail adresi açmanızı tavsiye ederim..


https://service.gmx.net/de/cgi/nreg?ARE ... 1148819471

buradan mail adresi açtıktan sonra outlook tan hesaplarınızı ayarlamanız yeterli... bunuda anlatmak yerine vereceğim adresten takip ederek uygulayabilirsiniz...

http://www.faq.gmx.de/messages/mailprog ... ung/4.html



artık outlook express iniz hatasız çalışıyor ve kolay kullanım için hazırsınız..(bilmeyenler için söylemek istiyorum outlook kullanımı neden tercih ediliyor .en güzel yönü göndermek istediğiniz verinin(resim,dosya,klasör) üzerinde sağ tık ve gönder/posta alıcısı dediğinizde ayarlamış olduğunuz mail adresi üzerinden göndermeyi sağlıyor... mail adresinizdeki gibi tek tek resim eklemekle uğraşmazsı nız... eğer takılırsanız bana yazın taner kulanşı taner_kulansi@gmx.net yardımcı olmaya çalışırım. şimdiiden kolay gelsin..
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir