Bir acayip sergi....

Konserler, kültürel ve sanatsal etkinlikler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1694
Kayıt: 16-09-2003 17:07
Konum: İstanbul
İletişim:

Bir acayip sergi....

Mesaj gönderen Alamut »

Mağara girişine ‘örümcek ağı’ sergisi

Antalya’nın Kaş İlçesi’nde devam eden Kaş Artventure-Sanat Serüveni’ne katılan heykeltıraş Bülent Çınar, Kaş Likya yolunda bulunan mağaranın ağzını örümcek ağı gibi ördü.

Resim

Proje tasarımcıları Mesut Yücel ve Sibel Düzel tarafından düzenlenen ‘Kaş Artventure - Sanat Serüveni’, 15 sanatçının eserlerinin yer aldığı sualtı, kara ve su yüzeyi sergileriyle devam ediyor.
Heykeltıraş Bülent Çınar da Sanat Serüveni etkinlikleri çerçevesinde, Kaş Likya yolunun sonunda bulunan mağaranın girişini, mağaracı metotları yoluyla, ipleri bağlayarak örümcek ağı gibi ördü.
Eseri görmek isteyenler, doğa yürüyüşü yaparak, Kaş Likya Yolu’nun sonunda mağarayı görebiliyorlar.
31 Temmuz’a kadar devam edecek Kaş Artventure - Sanat Serüveni’nde 15 sanatçının 14 ilginç eseri yer alıyor. Güvercin Ada’da sualtında düzenlenen sergide ‘Oyun Parkı, Denizatı, Dünyanın Tek Çocuğu’, Kaş Liman Ağzı Koyu’nda da ‘Işık Yolu Pullarla Kaplı Ağ’ isimli eserler yer alıyor.
Sergileri izlemek isteyenler, doğa yürüyüşü yaparak, yüzerek, deniz kanolarına binerek veya dalarak sergiyi gezebiliyorlar.

Kaynak: ntvmsnbc
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2223
Kayıt: 21-05-2004 03:43

Mesaj gönderen MARTI »

Bence cok cok cokk güzel bir sergi, bir daha buralarda olduguma yanayim.. Görememek kötü :( Dogayla icice bütünlesmis ve eserleri de dogasal acidan iyi ve kaliteli calisilmis imajini veriyor.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir