Sergen:"Bana kimse sahip çıkmadı"

Beşiktaş taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
jok3r_88

Sergen:"Bana kimse sahip çıkmadı"

Mesaj gönderen jok3r_88 »

ResimSergen:"Bana kimse sahip çıkmadı"

Beşiktaş'ta teknik direktör Jean Tigana'nın isteğiyle gözden çıkarılan Sergen Yalçın, yönetime ve camiaya sitem etti.
Başkan Yıldırım Demirören'in önceki gün Radyospor'da yaptığı açıklamada "Zamanında onun da Beşiktaş'tan ayrıldığını unutmamak lazım. Sergen o zaman gereğini yaptı. Şimdi de biz gereğini yapıyoruz. Yine de onunla bir kez daha konuşacağım" dediği yıldız futbolcu "Beni hiç arayan soran olmadı" ifadesini kullandı.
Bodrum'da tatil yapan Sergen, Tümer'le kavgalı olmadığını da vurgularken, VATAN aracılığıyla kamuoyuna şunları söyledi: "Ben Beşiktaş'ta bugüne kadar ne bir hocayla, ne takım içinden bir
arkadaşımla kavga ettim. Ama buna rağmen gönderilmek gerçekten beni çok kırdı ve üzdü. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum.
Yalnız beni en derinden yaralayan nokta, ne yönetimden, ne camiadan yeteri kadar destek gelmemesi. Kimse bana destek çıkmadı. Sadece o vefakâr Beşiktaş taraftarı destek oldu. Onlara çok teşekkür ediyorum. Artık yolumu çizeceğim. Beni isteyen bazı kulüpler var. Görüşmelerim sürüyor. Kesinleşmiş bir şey yok ama şu bir gerçek ki, görünen, Beşiktaş defterinin artık benim için kapandığı. Bu yolun dönüşü yok. Hiç istemediğim nedenlerden dolayı çok sevdiğim Beşiktaş'tan ayrılıyorum. Başkan benimle bir kez daha konuşacağını söylemiş ancak ne arayan var, ne soran.

İleride Beşiktaş'a dönüp dönmeyeceğimi kimse söyleyemez. Şu anda gidip futbolumun son dönemini, anlaşacağım kulüpte en iyi şekilde oynayacağım. İki sene daha futbol oynarım diye düşünüyorum. Bana 'Bırak' denildiği için futbolu bırakmam.

Yıldızların kaderi
Kendimi oynayabilecek kapasitede görüyorum. Türkiye'de Sergen'ler bir daha zor gelir. Kolay kolay Sergen yetişmez. Yalnız ben değil; benim gbi bazı yıldızlara da zaman zaman aynı şeyler yapılıyor. Hakan Şükür'ü de eleştiriyorlar. Kendimizi kimseye beğendiremiyoruz. Bu da yıldız oyuncuların kaderi. Takım içinde ne kadar yararlı olduğumu biliyorum."

besiktasim(yazar:mustafaresat )
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin
Mesajlar: 4055
Kayıt: 24-06-2003 01:15
Konum: Real World

Mesaj gönderen dJ4 »

Sergen'in Beşiktaşa dönmesi büyük hataydı kanımca Galatasaray'da çok güzel işler yapmıştı hatta bence Sergen Galatasaray'dan ayırlamasydı ne Galatasaray o kötü durumlara düşerdi ne de Beşiktaş diyorum bence kırılma noktası Sergen'in verdiği bu karardı zaten ama kendini Beşiktaş'a adayıp Beşiktaş'ı o kadar kurtarmasına rağmen Beşiktaş yönetiminin yaptığı muamele hiç doğru değil lakin bizim yönetimde şampiyon olmasaydı Hakan Şükür'e tekrar imzalatırn mıydı diye sorarsanız hiç sanmıyorum diye cevap verirdim.

Türkiye'de futbola bakış açısını bir teknik direktör çok iyi açıklamıştı zannedersem Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Lorant olsa gerek demişti ki "Bir gün önce omuzunda taşıyolar birgün sonra otobüse taş atıyorlar, ben böyle taraftar görmemiştim" demişti ...
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir