İmkansiz AŞklarinizi Burada PaylaŞalim.

Buyrun geyik muhabbetlerine..
Kullanıcı avatarı
kara-davut
Slow Friend
Slow Friend
İletişim:

Mesaj gönderen kara-davut »

GEÇENLERDE YANINA GİTTİM ABLA.BULUŞTUK.KONUŞTUK FALAN.SONRA DİLLER SUSTU.GÖZLER KONUŞMAYA BAŞLADI YANİ BU ALEMDEN KOPTUK.(ooof yine edebiyat parçaladım galiba)SONRA ONA GELECEKTE NE OLACAĞINI SORDUM.SONUMUZ NEOLACAK?DİYE.SONRA BAKTIM CEVAP VERMEDİ BEN SÖYLEDİM.NE OLACAK BENİMKİDE SORU MU EVLENİRİZ BİR SÜRÜ ÇOCUK YAPARIZ DEDİM.SONRA İŞTE O İMKANSIZ DEDİ.AİLEMSENİN GİBİ BİRİYLEEVLENMEME İZİN VERMEZ DEDİ.HANİ ŞU PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN DİYOLARYA KÖR OLSUN BE ABLA.O 120,000YTL LİK DAİREDE OTURUYO.BEN 20,000YTL LİK DAİREDE.ONUN BABASI MERCEDES KOMPRASÖRE BİNİYO. BEN RENO12.İŞTE O GÜN DEN SONRA HERSABAH KALKTIĞIMDA AĞLAYIP İSYAN EDİYODUM.SONRA KENDİME SALAK DEYİP ALLAHTAN TÖVBE DİLİYORUM...BU BÖYLE 1-2 AY SÜRDÜ SONRA BİR AKŞAM BABANEM GELDİ.AMCAM GİLİDE ÇAĞIRDI.OĞLUM DEDİ BEN HA ÖLDÜM HA ÖLÜCEM SİZE SÖYLEMEM GEREKENLER VAR FALAN DEDİ.BEN TABİ CAN KULAĞIYLA DİNLİYORUM.MEĞER BİZİM SİNCANDA 4500MK İMARDANÇIKMIŞ TAPUDAN ÇIKMIŞ TİCARİ ARSAMIZ VARMIŞ.BEN ÖLÜNCE MÜTAHİTE VERİRSİNİZ DEDİ.BABAM ERTESİ GÜN ARAŞTIRDI .16 TANE BLOK YAPILIYOMUŞ TOPLAMDA 80 DAİRE BİZE KALIYOMUŞ ODA 5,600,000YTL YAPIYO.ARTIK HAYAtDA NELER OLUYO DÜŞÜN Bİ...
veronica
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen veronica »

Ah canım benim ya, miras kalmasa bile düşünme sen böyle şeyleri... etiketleri insanların ruhunu yansıtmaz. Hangi insan milyarlarca dolarla, milyonlarca kompresörle bir yürek satın alabilir ki? Sen kalbini temzi tut ve sakın isyan etme. Koşullar ne olursa olsun...