CORDOBA YOLCU! TİGANA, SERGEN'DEN SONRA CORDOBA'YI DA by by!

Beşiktaş taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
gargoyle
Quick Friend
Quick Friend
Mesajlar: 65
Kayıt: 26-03-2006 23:14
Konum: Herkesin Korktuğu ama Söyleyemediği yerden

CORDOBA YOLCU! TİGANA, SERGEN'DEN SONRA CORDOBA'YI DA by by!

Mesaj gönderen gargoyle »

Beşiktaş’ta Tigana, Sergen’den sonra Kolombiyalı’yı da gözden çıkardı. Cordoba, derbide yaptığı hata için "Sanki elim kolum bağlandı" dedi.

BEŞİKTAŞ’ta önümüzdeki senenin kadrosu için kollar sıvanırken, Tigana, Sergen Yalçın’ın ardından Galatasaray derbisinde yediği son dakika golü nedeniyle tepkilere yol açan Cordoba’yı da gözden çıkardı. Fransız çalıştırıcı, yönetime Kolombiyalı kaleciyi gelecek sezon kadrosunda düşünmediğini belirterek gönderilmesini istedi. Beşiktaş Yönetim Kurulu da 1 yıllık opsiyonu bulunan Cordoba’nın sözleşmesini uzatmayacak.

Tigana, Cordoba dışında siyah beyazlı takımın kalesini koruyan Murat ve Volkan’ın yerine iyi bir kaleci alınması durumunda takımla ilişkilerinin kesilmesini talep etti.

Öte yandan G.Saray derbisindeki spekülasyonlar nedeniyle sinirleri gerilen futbolcular, Cordoba’ya sahip çıkıp, moral verdiler. Kaptan Tayfur, Kolombiyalı’ya "Yaptığın hata bizlerin sinirin bozdu. Bunlar unutuldu, senin yanındayız", Sergen, "Bizler senin üzüntünün 10 katını yaşıyoruz. Moralini bozma ve çalışmalarına devam et" dedi. Cordoba ise, "Yaptığım hataya çok üzüldüm. Son dakikada sanki elim kolum bağlandı. Attığım degaj kısa düştü" diye konuştu.



HÜRRİYET
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir