Şiir sanatında ilginç bir tuhaflık var...

Şiir, roman, öykü, deneme, eleştiri, inceleme.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

ben sana bir şey söyleyeyim mi bir hipotez ortaya atıldığında o hipotezi sadece doğrulamak için araştırma yaparsan kesinlikle doğru olduğu kanatine varırsın, bak en azından Nil Karaibrahimgil'in şarkısında olduğu gibi ekonomik özgürlüğünü ele geçirmek artık bayanlar için yeni bir hedef artı olarak bu özgürlüğe sahip kadınlar geçen okuduğum bir araştırmaya göre kendilerinden büyük yaşlı adamlar yerine genç erkekleri tercih ediyorlarmış,

en yanıldığın nokta neresi biliyor musun erkeklerin sex düşkünü olduğu o bilim insanlarının belkide bulamadığı ama benim defalarca tanıklık ettiğim olay kadınların belki de erkeklerden çok daha fazla sex düşündüğü yada en azından onlar içinde erkekler kadar önemli bir yeri olması ama sohbete başladığım gibi duygusal insanlar bunu ortaya çıkarmaktan çekiniyor ve olay tam tersi gibi algılanıyor ...

ya para olayına ne dersin, kim bilir bu kadar parayı erkekler kazanıyorsa eğer ve kadınlar bu kadar paraya ihtiyaç duyuyorsa belki de onları paraya muhtaç eden erkeklerdir, ellerine böyle bir avantaj varken kadınları kolaylıkla elde etmek istemeleri normal ne de olsa o parayı kazanmak için yeterince vakit harcıyorlar bide kadınlar için ayıracak zamanları fazla olmasa gerek, hepsini bırakın yat, triplex villa spor otomobil alacak insanlar dünyanın kaçta kaçını oluşturuyor bunun farkındasınız sanırım ?

istisna diyerek bir kenera atma bence belki genel anlamda dünyayı düşündüğümüzde bu tezlerin çoğu çürütülebilir,

doğru muhabbetine gelince bu olaya çok kızıyorum doğrusu Internet sanılanın aksine en yanlış bilgileri içeren bir ortam burada sanki elinde bilimsel tez varmış gibi atıp tutup bunu birşeye dayandıramadan birşeyler yazıp altına bide mağdur durumyadmış gibi yazma olayıda okuyana piskolojik baskıdan başka birşey değil ..
Internette o kadar çok yalancı bile bir yere kovulmazken hiç üzülmeyin doğruları bir yere kovmaya çalışan olmaz ..

Geniş düşünmenizi öneriyorum, fikrinizi açın ...