Microsoft'tan e-posta uyarısı !!!

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Microsoft'tan e-posta uyarısı !!!

Mesaj gönderen dJ4 »

ResimMicrosoft Türkiye, son günlerde yoğunlaşan ve Microsoft'un bir deney yaptığından ve mesajı başka adreslere ileten kişilere para ödeneceğinden söz eden mesajın doğruluk payının olmadığını duyurdu.

Microsoft'tan yapılan açıklamada, son günlerde Microsoft ile ilgili olarak İnternet'te yoğun biçimde dolaşan ve gerçeği yansıtmayan e-posta mesajları konusunda bilgilendirmek amacıyla, açıklamayı gereği duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Özellikle son birkaç gündür yoğunlaşan söz konusu mesajlarda, Microsoft'un bir deney yaptığından ve mesajı başka adreslere ileten (forward eden) kişilere para ödeneceğinden söz edilmektedir.

İlgili mesajın doğruluk payı yoktur. Microsoft Corporation söz konusu e-postada iddia edilen bir çalışma içerisinde kesinlikle değildir. Aksine Microsoft, yemleme ile küresel mücadele girişiminde tüketicileri eğitmek, suçluların yasal takibini sağlamak ve yemleme tehdidine karşı teknolojiler geliştirebilmek için yasal merciler, çok sayıda sektör ve hükümetle bir arada çalışmaktadır.

'Hoax' adı da verilen bu tür mesajlar, virüs, ödül, yardım, vb. konulardaki asılsız içerikleriyle heyecan yaratarak kullanıcıların zamanını boşa harcamalarına neden olmaktadır."

Açıklamada bu yöntemlerin ayrıca, yoğun mesaj zinciri içinde geçene-posta adreslerini ele geçirerek, daha sonra kullanıcılara istekleri dışında mesajlar göndermeyi amaçlayan kötü niyetli kişiler tarafından da yaygın biçimde kullanıldığı vurgulandı.

kaynak: e-kolay
Kullanıcı avatarı
onurkaya
Super Friend
Super Friend

Mesaj gönderen onurkaya »

Sözkonusu mesaj bana da geldi ama ben mesajı okuyunca sadece katıla katıla güldüm. :D
[b]Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz

Hz. Ali[/b]
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

Birçok kişinin e-mail adresi ele geçirilmiş oldu böylece, ne yazık ki benimde, sonra millet diyor ki bu reklamlar nereden geliyor bana, şimdi suçlu kim düşünmek lazım ...
Kullanıcı avatarı
ruudVAN89
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen ruudVAN89 »

haa!! bu mesaj bana da geldi
Adam bi de yok bilmem ne kadar para kazandım, amcamın oğlu da kazandı falan diyodu. :D:D:D gül gül öldüm
[align=center][b]Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olmasın! Bırakın da bu ŞeReF biz de kalsın!!![/b][/align]
[align=center][img]http://www.netsport.ro/data/news/_Fotbal%20International/hicons/Echipe/Turcia/Fenerbahce.jpg[/img][/align]