BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.
o ninni hoş geldin bu arada düşünceni belirttiğin için sağol
BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.
suçu kendimde ararım.yeteri kadar ilgi gosterememişim diye düşünürdüm.yollar ayrılırdı tabi.hayat tecrubeden ibaret.bidahada boyle bişeyle karşılaşmamak içinde karşı tarafa ona gore davranırdım herhalde bidahakine.
SU ATEŞE GALİPTİR AMA SU Bİ KABA GİRERSE ATEŞ ONU KAYNATIR.YOK EDER..
suçlu aramam başlı başına bu suç ama degeri yani kredisi bitmediyse yanımda kalır degilse gider bana göre en büyük ceza da bu iki yabancı olmak acı çekerimde abi çektiririmde
adam gibi sevmek lazım
sonuç bi sebepten oluşmazmı e tabi bardağın hacmide onemli ama ben fazla duygusal degilim.hiç şımartmam açıkcası kimesyi.hata da yapmam en azından yapmamaya calışırım.
SU ATEŞE GALİPTİR AMA SU Bİ KABA GİRERSE ATEŞ ONU KAYNATIR.YOK EDER..
ole deme kardesım kımın ne olacagı hıc bellı olmaz