Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi

Mesaj gönderen taNGo »

Resim
Konu

Makinelerin insanın yazgısını kontrol ettiği, sürekli karanlık bir dünya hayal edin. Şimdi de bunu durdurabilecek tek kişinin siz olduğunuzu düşünün. Ama siz bunu yapmadan önce, korkunç bir şeyin olması gerekiyor.


John Connor’ın (NICK STAHL) yargı gününün engellenmesine yardım edişinin üzerinden yaklaşık 10 yıl geçti; bu yargı günü, Skynet’in son derece gelişmiş makineler ağının kendi bilinçlerini kazanıp, insan ırkını yok etmek üzere programlandığı gündür. Ancak, Skynet’in Connor’ı öldürme ve insan ırkına savaş açma girişimlerine rağmen, 29 Ağustos 1997 günü geldiğinde, herhangi bir olay olmamıştı.

Artık 22 yaşında olan Connor “kayıt dışı” yaşamaktadır: Ne evi, ne kredi kartı, ne telefon numarası, ne de işi vardır. Yaşadığına dair hiçbir kayıt yoktur. Skynet tarafından izinin bulunmasına imkan yoktur. Ta ki…

… Skynet’in o güne dek ürettiği en gelişmiş cyborg öldürme makinesi T-X (KRISTANNA LOKEN) geleceğin gölgelerinden çıkıp gelene dek. Halefi T-1000 tarafından yarım bırakılan işi tamamlamak üzere geçmişe gönderilen bu makine, güzel olduğu kadar da acımasızdır. Ve tabi, T-X kendisinden önceki tüm terminatörlerden daha güçlü, daha tehlikeli ve daha yıkıcıdır.


Devamı: http://www.bigglook.com/biggcinema/film.asp?fid=838
Dreams
Kullanıcı avatarı
corleone
New Friend
New Friend
Mesajlar: 4
Kayıt: 04-09-2003 17:33
Konum: İzmir

Mesaj gönderen corleone »

berbattı... bir kere t-2den sonra çok çok gereksiz bir filmdi.hadi onu bırak film genel olarak çok berbattı... çok kısa ve gereksiz detaylarla filmi batırmışlar. filmde james cameronın olmadığı hemen anlaşılıyo... nlarca mantık hatası var... sonuçta gereksiz ve kötü bir film
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir