Ali Sami Yen'de Zorlu Randevu

Galatasaray taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 5943
Kayıt: 24-01-2006 01:40
Konum: Konya

Ali Sami Yen'de Zorlu Randevu

Mesaj gönderen Affedilmeyen »

Resim Turkcell Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile üçüncü sırayı kovalayan Gençlerbirliği yarın karşı karşıya gelecek.

Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak maç saat 20.45’te başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Turkcell Süper Ligi’nde sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Galatasaray, rakibini yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe’nin ardından averajla ikinci sırada bulunan sarı-kırmızılı takımda, Gençlerbirliği maçı öncesi cezalı futbolcu bulunmazken, sakatları bulunan Ümit, Orhan ve Yalçın mücadelede forma giyemeyecek.

5 FUTBOLCU KART SINIRINDA
Sarı-kırmızılılarda kaleci Mondragon, Tomas, Song, Sabri ve Uğur sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, Gençlerbirliği maçında sarı kart görmeleri halinde gelecek haftaki karışlaşmada cezalı duruma düşecek.

MUHTEMEL 11
Galatasaray’ın Gençlerbirliği karşısına, Mondragon, Sabri, Tomas, Song, Ferhat, Hasan Şaş, Cihan, Iliç (Heinz), Ayhan, Necati (Hasan Kabze), Hakan ilk 11’i ile çıkması bekleniyor.

GENÇLERBİRLİĞİ İLE 70. RANDEVU
Galatasaray ile Gençlerbirliği, lig tarihinde yarın 70. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında şimdiye kadar yapılan 69 maçta, sarı-kırmızılılar 35, kırmızı-siyahlılar ise 18 galibiyet elde etti. Taraflar 16 maçta ise eşitliği bozamadı.

Lig maçlarında Galatasaray’ın toplam 117 golüne, Gençlerbirliği 76golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında Ankara’da yapılan maçı Gençlerbirliği 2-1 kazanmıştı.

İSTANBUL’DAKİ MAÇLAR
Galatasaray, kendi evinde oynadığı maçlarda Başkent temsilcisi karşısında 21-5 galibiyet üstünlüğü sağladı. Galatasaray ile Gençlerbirliği arasında İstanbul’da yapılan maçların 8’i de berabere sonuçlandı.

İstanbul’daki maçlarda sarı-kırmızılılar 67 gol atarken, Gençlerbirliği ise buna 32 golle karşılık verebildi.

SON 2 MAÇI GENÇLERBİRLİĞİ KAZANDI
Galatasaray ile Gençlerbirliği arasında ligde yapılan son 2 maçı başkent temsilcisi kazandı. Geçen sezon İstanbul’da yapılan maçtan 2-1 galip ayrılan Gençlerbirliği, bu sezon da Ankara’da ilk yarıdaki maçı aynı skorla galip bitirdi.

-Kaynak: ntvmsnbc.com-
Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir