Manga Linkir Parkın özentisi mi???

UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
Kullanıcı avatarı
SeLvi
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen SeLvi »

başarılı olanı illa birine benzeteceğiz :)
[b]Kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden, ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden...[/b]
Kullanıcı avatarı
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Affedilmeyen »

Ben öyle düşünmüyorum. Mesela Kıraç, Funda Arar, Mor ve Ötesi, Teoman çok güzel müzik yapıyorlar ve başkalarını andırmıyorlar. Özenmeden de başarılı olunuyormuş.
Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
Kullanıcı avatarı
Stygian
Quick Friend
Quick Friend

Mesaj gönderen Stygian »

Şimdi etkilenmeyle özentilik tamamen farklı seyler.Eger etkilenme olmasaydı her müzik türünde 1 veya 2 den fazla grup olmazdı.Bence bunlar özenti demektense türk gruplarıda artık numetal yapıyor ne güzel demek daha iyidir.
Kullanıcı avatarı
lifescan
Quick Friend
Quick Friend

Mesaj gönderen lifescan »

ComiC yazdı:Ya o biras tarz meselesi. Ona bakarsanız rapçilerde hep aynı tip aynı hareketler, aynı kıyafetler, hatta aynı kelimeler yo,yoo,yee..
ben rapçilerinde bşr çoğunu özenti olarak görüyorum türk pop konusunu hiç açmıyalım zaten nerdeyse kliplere playback yapıcaklar...
>>>>Voulez-vous coucher avec moi, ce soir?<<<<
"Archangel, Dark Angel
Lend me thy light
Through Death's veil
'Til we have Heaven in sight!"
Kullanıcı avatarı
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Sadece katıldığımı ifade ediyorum.
jok3r_88

Mesaj gönderen jok3r_88 »

Canım aklınızı butür sorunlarla spekülasyonlarla irdelemeyin. :angle:
Kullanıcı avatarı
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Ya Nasip'i de seyretmiş :)
Spekülasyon değil, tartılışması gereken şeyler.
jok3r_88

Mesaj gönderen jok3r_88 »

Firkatin fecrince ferikler nispetinden firar eylemek lazım neese konu sapıyo boşver.İşi oluruna bırak
Kullanıcı avatarı
passionity
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen passionity »

ComiC yazdı:Diyecek laf yokki bunlar hep aynıdır tarz meselesinden kaynaklanır. ve LP ile ManGa'nında sadece tarzları aynı. Bakın popçulara hepsi biryerlerini açar. Bakın rapçilere hip-hopçulara hepsinde bere, bol ve büyük kot pantolonlar, bakın metalcilere genelde hepsi siyah vs. Bu tarzda da bu var yani bu tür hareketler. kliplere filan baktığında adı manga olan bir grubunda manga tarzında klipler yapması lp özentiliğiyle bağdaştırılıyorsa birşey diyemem. Büyük ihtimal manganın anlamını bilmiyorsunuzdur.. Tabii bu arada kesinlikle bir kıyaslama yapmıyorum. Hatta linkin park'ı daha çok sevdiğimi ve dinlediğimi söyleyebilirim ama haksız yere yapılan iftiraları görünce de sinirime dokunmuyor değil.
içlerinde bi adam akıllı sen konustun bro tarz aynı diye özenti olacak değil ya sadece bu tür müzikleri yapanlar sınırlı olduğu için size özenti gibi gelior ben hiç bi popcunun şunu yada bunu özenmiş old. duymadım ndn çünkü herkes popcu ama herkes manga yada LP gibi müzik yapmıyor ;)