Kıran - Yapısal Değişim Şart

Galatasaray taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 5943
Kayıt: 24-01-2006 01:40
Konum: Konya

Kıran - Yapısal Değişim Şart

Mesaj gönderen Affedilmeyen »

Galatasaray Kulübü’nün 25 Mart’ta yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi başkan adaylarından Turgay Kıran, bütün adayların değişimden bahsettiğini belirterek, “Kulübe yeni bir ruh gelmesi için uğraşıyoruz” dedi.

Kıran, seçim çalışmalarının medeni koşullarda ve Galatasaray’a yakışır bir şekilde gittiğini ifade ederek, “Herkes değişimden bahsediyor. Değişim, her şeyde değişimdir. Aynı insanlarla değişim yapma şansına sahip olamazsınız. Biz yeni bir ruh getirmek için uğraşıyoruz” diye konuştu.

Turgay Kıran, kendilerinin ekip olarak yapısal bir değişim yapmayı düşündüklerini söyledi. Ünal Aysal’ın elinden çıkarmak istediği AIG hisselerine talip olduklarını ve bunu aynı şartlarda alabilmek için dün kulübe gittiğinianlatan Kıran, “Bana randevu verdiler. Kulüpte beni gören başkan Özhan Canaydın selam verdi, ancak randevuyu veren sayın Mehmet Helvacı gelmedi. Biz bu hisselerin Galatasaray dışına çıkmasını istemiyoruz. AIG hisselerini almam herhalde istenmedi” dedi. Turgay Kıran ayrıca, centilmence bir seçim yarışı olması dileğinde bulundu.


- Alıntıdır: ntvmsnbc.com -
Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir